1
Acasa. Primul Craciun in trei.

Ce frumos suna… acasa. Dupa ce am crescut, mereu am visat la un Craciun magic, ca cele din copilarie, cu Mos Craciun adevarat, cu miros de brad si bomboane cu jeleu, cu banane coapte si multe colinde… la primul Craciun in trei, alaturi de bebelusul meu.

Chiar daca in fiecare an, sarbatorile de iarna sunt deosebite, pline de caldura si intimitate… anul acesta, ajunul Craciunului a fost unul cu adevarat magic!

Ne-am dorit foarte mult un ajun de Craciun doar al nostru, primul Craciun in trei, cu brad si fursecuri gatite de noi. Asa ca ne-am anuntat familiile ca anul acesta, bebe Mihaita ne strange de mana in jurul bradului nostru.

Ne-am pregatit cu dulciuri, globuri, ciubuc, becuri colorate, caciuli de Mos Craciun si voie buna. Bebe a fost super incantat si fascinat de tot ce inseamna brad impodobit, glitter si joc de lumini. Numai la brad i-au fost ochii, nici mancare nu-i mai trebuia.

Am trait momente minunate alaturi de botul de om care ne-a luminat viata si ne-a aratat cat de usor poti fi fericit! Am stat pur si simplu si am admirat luminile, i-am privit pe ei doi dansand langa brad si am lacrimat de fericire si implinire!

Sunt mama. Nu e nimic mai presus de implinitor si de frumos! Privesc botul cu ochi senini ca cerul si ma minunez zilnic. E tot ce am mai de pret si ma face infinit mai fericita decat orice cadou mi-as fi dorit de Craciun in anii trecuti.

Am purtat fusta din tulle Hira Design si bluza crop top Zara, momentan cu stoc epuizat, dar gasiti pe site modele similare la super preturi!

Va doresc sarbatori pline de liniste, dragoste si bunatate in suflete! Va imbratisez cu drag si va doresc un an nou mai bun, mai roditor si mai curat!!

2 3 4 5 6 7 8 9

Comments

comments

12 Comments on Acasa. Primul Craciun in trei.

 1. Ce frumos! Aproape ca mi-au dat mie lacrimile de fericirea voastra, pentru ca stiu prin ce ai trecut si cunosc atat de bine sentimentul de botic mic si scump :D.
  E un scump Mihaita, sunteti tpti 3 niste frumosi.

  • Esti nostalgica draga mea 🙂
   Vad cum trece timpul, deja face 5 luni acush, e intr-adevar minunat si e un dulce foc!!
   Multumim, va pupam si va dorim un nou an minunat!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *