Afterhills

Am revenit cu vesti cum nu se poate mai bune si cu surprize si mai mari, iar totul se leaga de festivalul verii, ati ghicit, de Afterhills!

Cu siguranta ati auzit pana acum despre AFTERHILLS, iar daca nu, sunt bucuroasa sa va impartasesc imediat toate detaliile!

Inceputul anului se intrezarea cum nu se poate mai bine. O multime de evenimente se anuntau, lansari, intalniri, festivaluri, o vara plina de culoare si good vibe!

Deja ne-am bucurat de o multitudine de evenimente noi in Iasi, iar acesta nu poate fi decat prilej de bucurie. Ce-i mai bun insa urmeaza, festivalul verii in Iasi, Afterhills se anunta a fi cel mai mare eveniment din nord-estul Romaniei.

Si nici nu poate fi altfel, atunci cand se anunta un line-up atat de grandios, cu artisti de renume, atat la nivel national, cat si mondial!

Incepand cu ATB, Bob Sinclar, Hooverphonic, John Newman, Technasia si continuand cu nume autohtone, precum Vama, Baba Dochia, Carla’s Dreams, Firma, Golan, Grasu XXL, Ligia Hojda, Rawanne&Mike T, The Motans, Zdob si Zdub, toti ne promit o atmosfera incendiara!

Intreaga experienta se va desfasura pe parcursul a trei zile si trei nopti, in perioada 23-25iunie, cand, pe langa muzica non-stop, veti avea parte de multe alte activitati placute, intr-o atmosfera prietenoasa, alaturi de oameni dragi. Copiii in varsta de pana la 14 ani, insotiti de un parinte, au acces liber.

Vorbim de muzica buna, mancare, distractie in aer liber, asa ca pregatiti-va tinutele de festival si rezervati-va biletele cat mai repede. Toate detaliile le gasiti pe pagina evenimentului sau pe site.

In final, am si eu o surpriza pentru voi 🙂 Daca va doriti foarte mult sa participati la festival, insa nu ati reusit sa va achizitionati inca bilet din diverse motive, acum e sansa voastra sa castigati un free pass pentu toate cele trei zile!

Asadar, regulile sunt simple: ar trebui sa urmariti pagina de facebook a blogului meu, pentru a fi la curent cu toate evenimentele din Iasi, printr-un simplu like, sa dati sfoara in tara despre acest concurs, printr-un share public pe pagina voastra de facebook acestei postari si sa urmariti noutatile pe pagina celor de la Afterhills, as simple as that! Lasati-mi, va rog, numele vostru si postarea share-uita pe profilul vostru, mai jos intr-un comentariu.

Concursul se desfasoara de astazi, 11 iunie, pana pe 21 iunie, ora 22:00. Castigatorul va fi extras cu random.org si va fi publicat aici pe blog. Va astept la concurs, mult succes!

Comments

comments

8 Comments on AFTERHILLS Music & Arts Festival in Iasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *