Babywearing si accesorii din SoftShell

E martie în calendar, în timp ce afară iarna nu dă semne de plecare prea curând; vrând nevrând însă, copiii trebuie scoși la aer și pentru asta există materialele SoftShell. Cuvântul babywearing face parte din familia noastră dinainte de a se naște Mihai, iar accesoriile babywearing le-am descoperit în prima iarnă imediat după nașterea lui.

Ce inseamna SoftShell mai exact?

SoftShell este o specialitate nouă, inovativă de material care, în primul rând, este utilizat la echipamentele profesionale outdoor. Particularitățile speciale ale materialului care îl fac potrivit pentru acest lucru este faptul că este impermeabil, totodată cu capacitate de aerisire (permeabilitatea umezelii), respectiv este foarte rezistent la vânt, ținând cald purtătorului.

Primul produs de acest gen folosit și testat de mine a fost o protecție de iarnă pentru sistemul ergonomic de purtare. Pentru aceia dintre voi care nu știți ce înseamnă mai exact, este un fel de pelerină din material impermeabil cu polar la interior, care se prinde cu capse peste sistemul de purtare (wrap, SSC), în care se află copilul. Am văzut apoi la câțiva copii, cizme din SoftShell pentru babywearing. Mihai nu a avut la momentul acela, Alexia însă are acum. Le-am găsit tot la Liliputi, alături de încălțămintea din piele perfectă pentru primii pași, despre care v-am povestit aici.

Iarna in Liliputi

De fapt găsiți pe site o întreagă categorie de produse din SoftShell, atât pentru mame, cât și pentru bebeluși. Noi avem cizmele pentru purtat și gluga-fular modelul nou, pentru încălzirea gâtului bebelușilor purtați sau toddlerilor.

De când au ajuns la noi, cizmele sunt nelipsite de la ieșirile cu Alexia în wrap. Sunt ușoare, practice si țin de cald intr-adevăr, dar protejează și de vânt/umezeală. Gluga este foarte faină, mai ales că poate fi reglată si prinsă pe corp, ca să nu se deplaseze din zona gâtului. Mihai a purtat-o și în timpul unei ploi, când a luat la picior toate bălțile posibile, iar la final căciula lui era uscată. Îmi place și șnurul care reglează gluga pe lângă fața copilului, in functie de mărimea potrivită.

Aceste caracteristici ale SoftShell garantează că produsele Liliputi reprezintă o soluție ideală mamelor care doresc să poarte confortabil bebelușii pe timpul iernii. Fie că este vorba despre o haină de babywearing pentru ele, sau de accesorii pentru bebeluși, Liliputi vă oferă exact ceea ce vă lipsește pentru ca purtarea să fie plăcută pentru toată lumea.

Concluzionând, găsiți la Liliputi toate produsele necesare unui babywearing ca la carte. Vorbim și despre wrapuri în curând, da, le găsiți tot aici! O săptămână minunată vă doresc!

 

Comments

comments

2 Comments on Babywearing si accesorii din SoftShell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *