15253646_1598607470447714_1103758317252410227_n
BazART

Dacă tot am intrat în decembrie și ninge la mine pe blog, cred că e o oportunitate numai bună să vorbim despre cadouri de sărbători și despre a doua ediție BazART.

Îmi aduc aminte și acum cu drag de prima ediție și aștept cu nerăbdare ziua de duminică, 11 decembrie, atunci când ne vom vedea din nou ca să discutăm despre modă și să facem shopping inteligent, vom asculta muzică bună si ne vom răsfăța cu premii fabuloase, pentru că va fi super TOMBOLĂ!

Ne dorim să încurajăm un comportament etic în ceea ce privește shopping-ul și provocăm persoanele care vor participa la eveniment să reinventeze outfit-urile fashion bloggerilor. Smart shopping is always the best kind of shopping!”, este mesajul inițiatoarelor proiectului BazART – Andreea Chirilă și Ramona Cervenciuc, fashion bloggeri, pasionate de modă și cultură.

După o primă ediție de succes, BazART se întoarce în atenția publicului cu provocări noi și invitați pe măsura – dumnică, 11 decembrie 2016, la Cafeneaua Piața Unirii, începând cu ora 12:00. Acțiunea reunește muzica, ilustrația, fotografia, designul interior și henna tatoo sub zodia cultivării bunului gust pentru artă în comunitatea ieșeană, într-un context ideal pentru socializare, networking, distracție și năravuri mondene.

Punctul convergent al conceptului BazART îl reprezintă MODA, o artă prin excelență, a cărei desfășurare a revoluționat lumea. În jurul acesteia, organizatorii își doresc să construiască un eveniment care să cuprindă mai multe arte din acest domeniu creativ. Se vor realiza ilustrații fashion cu Maria Căruntu, după ținutele purtate în ziua evenimentului, tatuaje temporare cu Ioana Zamfir, poze la minut cu Maria Zavate, home deco cu Mr. House.

Nu vor lipsi nici conferințele dedicate design-ului. Astfel, ne bucurăm că le vom avea invitate pe Ioana Colacu designer vestimentar și Mihaela Glăvan designer de încălțăminte, care ne vor împărtăși secrete din acest domeniu artistic. Vă promitem și de această dată o experiență inedită de shopping deoarece fashion bloggerii (atât de la nivel național cât și local) sunt gata să-și aducă garderoba la eveniment. Seara se va încheia cu o tombolă cu premii pentru cei care vor veni la eveniment și cu un super CONCERT LIVE susținut de trupa We Singing Colors.

Întrucât evenimentul BazART își propune ca de fiecare dată să redirecționeze o parte din veniturile realizate către o cauză socială și pentru că decembrie este luna cadourilor, ne propunem să aducem zâmbetul pe buze familiei Margarit din Popricani – o familie care ne-a impresionat prin puterea de muncă și prin forța de a trece peste obstacole. Cu toate că părinții provin din centre de plasament au reușit să-și facă o gospodărie și să aibă grijă de cei 4 copii ai lor. BazART dorește să îi încurajeze în continuare și să le ofere o bucurie în prag de sărbători.

15349570_1599168633724931_3158332794122651837_n

Așadar, vă așteptăm la cumpărături și nu uitați că puteți câștiga premii super faine la BazART, vă las câteva ponturi: produse de hairstyling Babybliss, rochie Chotronette, vouchere la World Class, vouchere manichiură, vouchere Jolidon și Obag, genți Vogel Bags, accesorii Climent Art și City Boutique, accesorii Everbril, produse home deco de la Mr.House, machiaje The Mirror și voucher Papucei!

Pentru detalii vizitați pagina de facebook aici și dați join eventului aici, ca să fiți la curent cu fiecare mișcare 🙂

afis_general program

         Despre inițiatoarele BazART:

Andreea Chirilă – Fashion blogger pe www.sayrouge.com, de aproape doi ani, timp în care am câștigat premiul I la categoria ”Best Newcomer Fashion Blog”, în cadrul Digital Divas 2015, și am fost denumită ambasador al revistei Glamour. În plus, trebuie să menționez faptul că am studii masterale în hermeneutică literară și o experiență de voluntariat de cel puțin trei ani.

Pe scurt, m-aș putea descrie ca fiind o pasionată – pasionată de modă, cultură, arte vizuale, muzică, film. Cred cu tărie că fiecare dintre noi ar trebui să se implice în mișcarea efervescentă ce are loc în jurul nostru. În ceea ce privește lumea fashion-ului, eu am o viziune personală: moda actuală este artă (sau așa ar trebui să fie), artă updatată secolului nostru actualizată pentru secolul nostru grăbit, artă pe stradă, artă în viteză. Say Rouge vine în continuarea acestei viziuni, fiind un jurnal de modă, dar și un mic manifest pentru cultură.

chirila

Ramona Cervenciuc – Fashion blogger pe www.ramonacervenciuc.ro, pasionată de modă și cultură, educație și un stil de viață sănătos. Doctorandă în cadrul Școlii Doctorale de Economie și Administrarea Afacerilor, domeniul management.

Aș spune despre mine că sunt un om plin de viață și mereu cu zâmbetul pe buze. Încerc să am un stil de viață cât mai sănătos, și aici nu mă refer doar la alimentație, încurajez consumul responsabil fie că este vorba de Second Hand sau industria slow fashion, care respectă angajații și mediul înconjurător. Voluntariatul face parte din viața mea de aproape 7 ani și mă bucur că am reușit să cunosc oameni frumoși și de calitate prin intermediul acestuia. Blogul meu, ramonacervenciuc.ro, este oaza mea de fericire și o modalitatea de a mă deconecta complet de la viața cotidiană, de a transmite emoții și trăiri personale și de a încuraja femeile, în mod special, să fie mai încrezătoare, mai feminine și să le amintesc că cel mai valoros accesoriu este zâmbetul.

cervenciuc

 

Comments

comments

2 Comments on BazART revine cu a doua editie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *