1
BazART

“Diana Catanoaia isi scoate hainutele la iarba verde si te asteapta la BazART sa vii sa le probezi #BazartOutfitChallenge”, cam asa suna invitatia BazART pentru voi, sambata, 6 august, in gradina de la Anturaj 🙂

Va povesteam in ultimul articol despre oameni frumosi, cu initiative si care-si doresc lucruri interesante pentru Romania. Vorbim in speta despre orasul nostru si despre evenimente in Iasi, asadar, despre BazART astazi.

Doua fete frumoase si inteligente, cu idei si initiativa, au pus la cale o chestie foarte faina si originala, unica in zona Moldovei si chiar in tara, pentru ca da, or mai fi evenimente de closet sale, dar nu in forma asta, artistica si relaxanta 🙂 Asadar, da, e vorba de un closet sale al fashion bloggerilor din Iasi, presarat cu activitati foarte faine pe tot parcursul zilei de sambata, o imbinare intre moda si alte arte precum: fotografie, ilustratie, design interior, muzica, film si hena tatto.

 Sigur va fi interesant de ambele parti, intrucat veti putea reinventa outfiturile bloggerilor, cumparand istet si cumpatat, incurajand astfel consumul responsabil, fara sa lasati o caruta de bani la mall. In plus, daca ati cumparat ceva de la noi, ati intrat automat in calcul pentru tombola de la final, unde va asteapta super premii!

Pe parcursul zilei vor fi si workshop-uri de beauty, vom socializa si vom asculta muzica buna, iar seara ne vom delecta cu melodiile preferate cantate intr-o varianta inedita de catre trupa Myopia. Chiar daca e un eveniment pilot, presimt ca va fi un start grozav in revitalizarea Iasului prin actiuni inedite, care sa implice arta si bunul gust.

Ce ziceti? Ne vedem sambata la BazART? Eu si bebe M vom fi acolo incepand cu ora 12 🙂

2
BazART

Mai jos aveti o descriere completa a evenimentului, din partea fondatoarelor, Andreea si Ramona, nu uitati sa dati join aici, daca va doriti sa participati si sa fiti la curent cu noutatile 🙂

“BazART vine la Iași cu un concept nou! Muzica, filmul, ilustrația, fotografia, designul interior și henna tatoo sunt artele pe care noi le-am ales pentru această primă ediție. Dar ce este, totuși, nou în desfășurarea mai multor activități artistice sub aceeași umbrelă? Noutatea vine din faptul că toate aceste arte vor fi desfășurate având ca punct convergent MODA, o artă prin excelență, a cărei desfășurare a revoluționat lumea.

Cu o dragoste nestăvilită pentru fashion&beauty și dorința de a revitaliza Iașul pe perioada verii prin evenimente inedite, vă propunem să veniți pe 6 august, începând cu ora 12:00, în Grădina de la #anturaj.
Evenimentul-pilot își dorește să cultive gustul pentru artă în comunitatea ieșeană într-un context perfect pentru socializare, networking, distracție și năravuri mondene.

Dă check-in la BazART și vei avea parte de:
-o atmosferă boemă pe muzică chill
-o experiență inedită de shopping – bloggerii de fashion ieșeni sunt gata să-și vândă garderoba. Noi te provocăm să le reinventezi outfit-urile! Smart shopping is always the best kind of shopping!
-workshop-uri de beauty: machiaj cu Laura Buțurcă, hairstyling cu Aurelian Ion, manichiură & spa cu echipa de la Madlene. Da… vă aducem toate astea!
-fashion madness. Vom proiecta documentare despre lumea modei!
-ilustrații fashion după ținutele pe care le veți purta. This must be fun!
-home deco, design de interior, chestii faine pentru casă, pe scurt, nebunii de la Mr. House
-tatuaje, nu, nu din alea permanente, ci tatuaje cu henna, după starea pe care o vei avea atunci
-poze la minut cu trăznăile pe care le vei experimenta sau la photo booth-ul realizat de noi, cu ajutorul lui Mr. House
-premii, premii, premii la o tombolă năstrușnică
-un super concert live, unde veți avea posibilitatea de a asculta melodiile preferate într-o variantă inedită.
Întrucât susținem consumul responsabil și local, o parte dintre veniturile realizate în cadrul evenimentului BazART vor fi distribuite către @REDU, Întreprindere socială din Iași, ce îşi propune să transforme, într-un mod creativ şi educativ, deşeurile textile în resurse.
Dacă vreți să aflați mai multe despre conceptul din spatele proiectului, echipa REDU va fi prezentă chiar în ziua evenimentului cu produse Upcycled realizate în #atelierulREDU.
Pe toți acești oameni din spatele evenimentului îi veți cunoaște în curând. Doar stați cu ochii pe event și pe pagina noastră de Facebook.
Intrarea este liberă!

Nu uitați! 6 august, începând cu ora 12:00, în grădina de la #anturaj.
#BazartIasi

 

Comments

comments

2 Comments on BazART, un bazar de haine altfel

    • E primul de acest gen si speram sa mai avem editii! A fost super fain si chiar reusit! Te pup si te asteptam pe la noi <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *