cover
BFF, tu cu cine vii?

Poate v-ati intrebat in ultimele doua saptamani, ce inseamna BFF si care e secretul din spatele reclamei “BFF, tu cu cine vii?”

Asadar, BFF este un concept foarte dragut gandit ca un parteneriat intre cele doua mall-uri din Iasi, in perioada reducerilor, cu ocazia Black Friday. Mai exact BFF este prescurtarea de la Black Friday Friends si se doreste a fi un eveniment placut de shopping impreuna cu prietena cea mai buna, astfel ca saptamana aceasta eu si Melina am vanat pentru voi ofertele cele mai bune din magazinele din Iulius si le-am prezentat succint pe Instagram si Facebook.

Astazi, vineri, 25.11.2016 Black Friday se desfasoara in Palas Iasi, puteti consulta catalogul cu toate reducerile aici; iar maine, 26.11.2016 va veti putea bucura de oferte in Iulius Mall, lista magazinelor aici.

Cu siguranta pe lista veti gasi reduceri foarte mari la brandurile de suflet din Palas, precum: Bigotti, Brise, brandurile Inditex, C&A si Clockhouse, DS Damat, Guess, Intersport, Lee Cooper, Laura Galic, Montiago, Tezyo, Louis Purple, Nafi Dress Code, Tom Tailor, Jack&Jones, Seroussi sau Irina Schrotter, Koton, Motor, Pause, Ina Design, Georgette, La Scarpa, BSB, Casa Wanda, H&M, Bulgarini, Valerio Studio, U-MAN, Arkka, Kenvelo sau Nichi Christina Nichita, in Iulius Mall.

Va puteti bucura de shopping atat la categoriile haine, incaltaminte, bijuterii, accesorii, cat si la produse electrictronice si electrocasnice, design interior, cadouri de Craciun, genti de voiaj sau servicii. La final puteti participa si la tombolele organizate in cele doua mall-uri, premiile sunt tentante!

Shopping placut alaturi de prieteni, enjoy the weekend!

1 2 3 4 5 6 7 9

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *