The white dress
The white dress

Hello weekend!

In sfarsit weekend, am avut o saptamana de groaza, oboseala m-a ajuns, se vede ca nu mai sunt tanara… apropo de tinerete, va prezint the white dress, purtata de sora mea, mai tinerica ๐Ÿ™‚

Stiu ca v-am mai povestit despre Antonia, bruschetica, mai nou fina mea, din luna mai… dupa ce s-a intamplat frumoasa petrecere dedicata viitoarei mirese, intr-un cadru deosebit si minunat, pentru o mireasa speciala. V-am spus atunci, alegerea ideii de petrecere in natura a fost ceva la care nu se astepta, original, exact pentru inima ei si ceva ce a caracterizat-o total (nu ne vedeam intr-un bar, la un pahar de ceva, banal si plictisitor).

Varianta de a o aduce in Iasi la un spa a sarit din schema, cand si-a anulat planurile de a ajunge aici si atunci nu puteam forta lucrurile, pentru ca noi chiar am tinut sa fie o mare surpriza, de la organizare, pana la prezenta fetelor din alte orase, care au ajuns special pentru ea <3

Fireste ca voi face si o postare speciala, dedicata zilei de 24mai, mai ales ca avem si poze oficiale, in curand <3

Asadar, the white dress, aceeasi rochie pe care am purtat-o eu aici, de aceasta data pe alb, imbraca placut, pielea bronzata a frumoasei mele surori… e ceva diferenta intre bronzurile noastre, pentru ca pozele ei sunt facuteย in ultima zi de plaja, iar albul se vede minunat pe pielea ei.

Despre rochie nu mai zic aceleasi lucruri… e deosebita, vaporoasa si perfecta pentru o plimbare romantica, la apus sau rasarit. Sper sa va placa pozele, de data asta, eu am fost fotograful, stiu ca nu ma ridic la inaltimea sotului meu, dar incerc ๐Ÿ˜› Enjoy the photos and seize the weekend!!

Rochie/Dressย click

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Comments

comments

24 Comments on Bohemian girl after sunrise. The white dress

    • Ah, iti multumesc pentru compliment Catalina, dar eu stiu adevarul, mai am mult de invatat de la el ๐Ÿ˜›
      Ma bucur ca-ti plac pozele, rochia si modelul, pupici!! Weekend frumos!

    • Multumim, parca nici chiar izbitor, dar semanam ๐Ÿ˜›
      Sa ne auzi la telefon, nu ne deosebesti, daca nu vezi numarul :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *