1
Camasa pictata manual

Va povesteam in ultimul articol, despre frumusetea si unicitatea produselor handmade, marca Windia… o astfel de minunatie este camasa pictata manual Akemi!

Camasa pictata manual este prin definitie ceva pretios, unic si original… numai cand o spui, asta iti vine in minte, sunteti de acord? Cand am vazut prima data hainele de pe Windia, nu ma puteam hotari ce imi place mai mult… toate sunt deosebite si atat de frumoase!!

De la rochii, camasi, maiouri, fuste, pantaloni sau bijuterii, toate sunt lucrate cu dragoste si migala… iar tu poti sa te bucuri de aceste minuni, venite tocmai de pe meleaguri exotice special pentru tine!

In final, am ales camasa Akemi pe verde, cu print pe guler si pe mansete, pentru croiul ei lejer, care mi-a camuflat la fix burtica in crestere. Dintotdeauna mi-au placut itemurile oversized, iar aceasta camasa indeplineste toate conditiile pentru a fi perfecta din orice punct de vedere, atat al modelului deosebit, al croielii, materialului natural si al unicitatii creatiei.

Am purtat camasa pictata manual, in ultima vizita acasa, pentru ca intotdeauna aleg confortul drumului si haine lejere, mi se pare normal, mai ales in situatia de acum cu sarcina. A fost perfecta, nu mai spun ca toata lumea a admirat-o si a laudat mainile ce au creat-o!

Va spuneam ca am ales verde, dar mi-a placut tare mult si acest portocaliu, e vesela si plina de viata!! Eu zic sa nu ratati reducerile de pe site si sa profitati de faptul ca veti fi unice si frumoase, purtand orice produs handmade Windia!

De ce am ales sa public acum articolul cu camasa pictata manual in campul de floarea soarelui? Desi pozele sunt de la ultima mea vizita acasa, daca va amintiti, evenimentul la care a trebuit sa particip in iulie (la intoarcere, ne-am oprit in locsorul nostru preferat si am surprins cateva cadre aproape de apus), le-am postat abia acum pentru ca de doua zile este innorat la Iasi si am simtit putin nevoia de culoare.

Sper sa va placa si sa va binedispuna, dar mai ales, frumoasa poveste Windia sa va atraga atentia si sa va incante cu creatiile sale! Seara frumoasa tuturor!

Camasa pictata manual Akemi Windia / Pantaloni loose fit H&M

2 3 4 5 6 7 8 9 10

Comments

comments

4 Comments on Camasa pictata manual Akemi in campul de floarea soarelui

    • Da, e foarte frumoasa si deosebita!!
      Multumesc mult, sunt fericita, este o perioada minunata a vietii mele <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *