Ce va pune Mosul in ghetute

A venit din nou perioada aceea a anului cand toata lumea se gandeste ce va pune Mosul in ghetute.

Personal, de-a lungul timpului asteptandu-l pe Mos Nicolae a capatat diferite conotatii: de la a fi copil, la adolescent, mai tarziu la tanara fara responsabilitati si ajungand mai apoi la momentul cand am devenit mama si totul a capatat o alta forma.

Acum, actul de a darui mi se pare si mai frumos decat cel de a primi cadouri. Nu ma intelegeti gresit, ador sa primesc cadouri, dar sunt mai fericita cand pregatesc cadouri pentru ceilalti si mai ales, imi pune un zambet larg pe chip orice cadou oferit copiilor.

De cativa ani iau parte la evenimentul organizat de spiridusii Mosului din Centrul Comercial Felicia si an de an creste mai mare si mai frumos! Evenimentul a devenit o traditie si este deja la a 10-a editie, cand o multime de copii se bucura de surprizele pe care le gasesc in ghetute pe 6 decembrie.

Si anul acesta ajutoarele Mosului va asteapta la Centrul Cromatic, situal pe culoarul din mijloc, sa aduceti ghetutele frumos lustruite, asa cum spune datina… altfel cine stie ce va pune Mosul in ghetute? Adasar, lustruieste-ti ghetutele si mergi cu ele pe 5 decembrie la Comercial Felicia, lasa ghetutele peste noapte la Centrul Cromatic si intoarce-te pe 6 decembrie sa descoperi cadourile.

Atat de simplu e! Sunt curioasa cine mai vine, poate ne vedem acolo impreuna cu copiii, eu voi veni insotita de Mihai si Alexia, bineinteles. Nu uitati ca fiecare persoana poate aduce maxim 3 ghetute.

“De 10 ani, Moș Nicolae,

Vine cu daruri pentru fiecare,

La Felicia, ghetuțele de le aduci

Vei avea multe surprize dulci.”

Pupici si ne vedem pe 5 decembrie la Centrul Cromatic!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *