1
Costumul de baie intreg

Costumul de baie intreg a fost mereu o alegere inspirata, indiferent de varsta sau silueta. Daca alegi un model clasic, alaturi o pereche de cercei statement, un kimono fluid si o pereche de ochelari de soare, nu ai cum sa dai gres la o iesire pe plaja.

Demult imi doream un costum de baie intreg negru, sau macar la baza negru, asa ca vara asta m-am apucat de rasfoit site-urile de profil si am gasit minunatia din poze, pe site la Jolidon.

Am fost super incantata de multitudinea de modele de pe site si eram gata gata sa renunt la negru, in favoarea vreunui print floral sau a vreunei nuante vibrante. M-am calmat apoi, cand mi-am amintit de cerceii mei preferati Everbril, care se incadrau perfect in tinuta din mintea mea, alaturi de costumul de baie negru si kimonoul alb cu franjuri.

Sa mai spun ca l-am gasit si la reducere? Apoi a aruncat si sora mea un ochi, iar la comanda de minim 190lei, n-am platit nici transport 🙂 Comanda a venit destul de repede, asa ca, va recomand sa profitati de sectiunea reduceri 30%-40%, daca sunteti printre intarziatii cu vacanta de vara in septembrie sau poate printre norocosii care pleaca in vacante exotice. Sigur veti gasi ceva pe placul vostru!

Costumul de baie intreg pe care il vedeti in poze este marimea 75MC, adica 75C la cupa (balconet) si M pentru partea de jos, asa am fost sfatuita sa comand de catre o doamna vanzatoare dintr-un magazin fizic. Am inteles ca la S mi-ar fi fost scurt, oricum marimea aceasta a fost perfecta la cei 170cm ai mei.

Despre vacanta noastra la Gura Portitei, prima vacanta in trei si cea mai frumoasa de altfel, va povestesc intr-un articol dedicat 🙂 Va pup si va doresc un weekend minunat!

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments

comments

1 Comment on Costumul de baie intreg Jolidon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *