Craciun fericit!
Craciun fericit!

Cum altfel sa ai un Craciun fericit? Ce sentiment mai frumos si mai placut sa fie in ajunul Craciunului, decat sa impodobesti bradul alaturi de cei dragi?  Imi amintesc cu drag de copilarie, de Mos Craciun, de cadouri, de colinde si de familia mea draga!

In seara aceasta am gatit briose, apoi am imbracat fusta rosie tutu, despre care va povesteam ca o voi purta de sarbatori si ne-am bucurat de miros de brad proaspat 🙂

Nu va doresc decat multa sanatate si sa va bucurati alaturi de cei dragi, de fiecare moment, oricat de mic si neinsemnat ar parea, acelea sunt adevaratele amintiri!

Anul acesta am simtit cu adevarat ce inseamna sa bucuri niste copii, sa daruiesti si te simti OM, e un sentiment absolut deosebit si unic! Pentru noi ca persoane, acestea sunt cele mai mari daruri de care ne putem bucura, iar eu sunt super fericita pentru anul ce tocmai sta sa se incheie, a fost minunat din toate punctele de vedere!!

Va doresc tuturor sarbatori cu liniste si Craciun fericit alaturi de cei dragi!!

Multumesc Hira Design pentru frumoasa fusta rosie tutu, multumesc Mara Rizea pentru superbii cercei smarald, pe care mi-i doresc demult <3

3 4 5 7 8

Comments

comments

2 Comments on Craciun fericit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *