10

Bună dragele mele,

V-am promis că o să revin cu fotografii din weekend, îmi pare rău că a durat atât… n-am avut timp să mă ocup mai repede… sper că nu v-ați supărat pe mine.

În cele ce urmează, veți putea viziona fragmente de la târgul de ceramică tradițională Cucuteni, desfășurat la Iași, ediția cu nr. 31. Scopul manifestării îl constituie cunoaşterea şi promovarea ceramicii tradiţionale din cele mai importante centre de olărit din ţară, având ca invitaţi meşteri olari din Republica Moldova şi Ucraina.

La ediţia din acest an au fost prezenţi meşteri din: Cătămărăşti Deal şi Dorohoi – Botoşani, Codlea – Braşov; Braniştea – Galaţi; Corund şi Miercurea Ciuc – Harghita; Schitu Stavnic – Voineşti, Iaşi; Baia Mare – Maramureş, Şişeşti – Mehedinţi; Româna-Balş şi Vădastra – Olt; Marginea – Suceava; Horezu, Lungeşti şi Vlădeşti–Vâlcea; din Chişinău, Drochia, Ialoveni şi Nisporeni – Republica Moldova şi din Regiunile Cernăuţi şi Vinnitsa – Ucraina.

131211212097616543171514

Sâmbătă a fost frumos după cum vă puteți aminti. Dimineață am umblat hai hui prin magazine… shopping, saleeees, you know it și am făcut niște achiziții de care sunt chiar foarte mulțumită! Vă sfătuiesc să mergeți cât mai repede să vă cumpărați orice aveți nevoie, pentru că reducerile sunt mari și cererea la fel… de aceea deja erau probleme cu mărimile, în special S și M.

După masă am ieșit cu fetele în Copou, pentru că acolo s-a desfășurat târgul și am purtat bineînțeles ie. Ce altă piesă mai potrivită aș fi putut să aleg la un târg cu specific tradițional, combinată cu pantalonii scurți H&M și sandale cu talpă joasă Benvenuti.

Seara am mers la film cu soțul meu, Apocalipsa- Ziua Z, interesant filmul, destul de bine cotat, cu Brad Pitt în rol principal. Nu e actorul meu preferat, dar a fost bun filmul. Duminică am văzut Stagiarii… frumușel, dar mă așteptam la un pic mai mult, având în vedere actorii din rolurile principale 🙂

În final, pot spune că am avut un weekend plin, dar frumos și abia îl aștept pe următorul. Din fericire începe în curând… sper să nu fie ploios și să ne putem bucura de soare! Ce planuri aveți pentru weekend?

21

 

Comments

comments

11 Comments on Cucuteni

  1. Am fost si eu la targ sambata, era atat de aglomerat la ora aceea, ca nu am avut cum sa vad toate aceste minunatii!

    Eu weekendul asta sper sa ma bronzez (pentru prima data pe vara aceasta, efectiv nu am avut timp sa merg…cand eram libera ori ploua ori era spre seara…)

    Un weekend minunat!

    • Stiu ce spui… era destul de aglomerat si dupa masa… si eu ar trebui sa merg intr-un loc cu mult soare… poate Hawaii, ca la noi tot ploaie spun astia 😛 Weekend frumos si tie! :*

    • Da, aveau multe chestii anul acesta… mi-am cumparat o iconita frumoasa, cu margelute de sticla lipite pe rama, am impresia ca este o poza pe acolo… si un tablouas din ipsos foarte dragut, n-am poze cu nenea 😀

  2. Pozele de la târg sunt foarte frumoase şi pline de inspiraţie. Nu mă satur niciodată să le frecventez pentru că uneori chiar poţi găsi comori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *