Digital Talks Iasi

Iata ca in sfarsit va scriu din nou, de data asta sper sa ma tin de cuvant si sa fiu constanta, nu de alta, dar tocmai ce am inteles cateva lucruri esentiale la workshop-ul de weekend-ul trecut, mai exact la #DigitalTalksIasi, eveniment ce s-a desfasurat la Hotel Bellaria.

Conceptul Digital Parents Talks mi-a aparut prima data in feed, datorita Andreei Ignat, initiatoarea multor proiecte frumoase in Iasi.

#DigitalTalksIasi a fost un workshop dedicat bloggerilor ieseni, o discutie interactiva despre vizibilitate, trafic si influenta in online. Initial am zis wow, exact de ce aveam nevoie si ca de obicei, a fi mama iti pune piedici in calea participarii la tot felul de evenimente, dar am facut tot posibilul sa ajung si bine am facut!

Speakerii, Ana Nicolescu sau Mamica Urbana, fondator Parenting PR si Lavinia Pavel, ne-au captivat atentia cu un ton prietenos si discutii pe intelesul tuturor. Am constientizat multe chestii pe care le faceam gresit si mi-am pus din nou in atentie lucruri pe care le stiam, dar parca uitam sa le aplic.

Ma bucur ca am aflat lucruri noi despre branding, storytelling, despre comunitate, vizibilitate, promovare, monetizare si social media. Imi pare rau ca nu am reusit sa particip pana la final, pentru discutia despre SEO, dar sper sa se mai iveasca astfel de ocazii.

Recomand din inima celor ce vor sa-si inceapa un blog, sa ia parte la un astfel de curs, unde daca nu stii inca de ce vrei sa scrii pe blog, de ce alegi sa o faci public, ce este brandingul si toate celelalte elemente ce tin de blogging, vei afla cu siguranta de la specialisti!

Eu una, stiu de ce m-am apucat de scris, stiu de ce o fac in mod public, am inteles multe elemente pe care nu le stapaneam, stiu ca totul a inceput din pasiune si voi continua sa scriu cu drag, mai ales dupa motivatia primita weekend-ul trecut!

In final, vreau sa multumesc pentru primire si gustarile delicioase hotelului Bellaria, sponsorilor Skin Novels si Centrul Comercial Auchan, fotografului Irina Mocanu pentru momentele surprinse, organizatorilor si celor amintiti mai sus, pentru ca au facut posibila aceasta intalnire si au impartasit cu noi din cunostintele lor!

Ne auzim cat de curand, weekend minunat va doresc!

© 2017 Fotograf Irina Mocanu
© 2017 Fotograf Irina Mocanu
© 2017 Fotograf Irina Mocanu
© 2017 Fotograf Irina Mocanu
© 2017 Fotograf Irina Mocanu
© 2017 Fotograf Irina Mocanu
© 2017 Fotograf Irina Mocanu
© 2017 Fotograf Irina Mocanu

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *