ppp-14
Emotii de blogger

De ce emotii de blogger pentru articolul de astazi? Va intrebati cum pot sa existe emotii la un blogger, mai ales de fashion fiind? Ei bine, da, si blogerii de fashion au trac in fata camerei.

Stiam de aproximativ o luna despre acest eveniment, lansat in cadrul familiei Kooperativa 2.0 Iasi, dar bineinteles ca pregatirile s-au desfasurat din nou pe ultima suta de metri. Nu va ganditi la cine stie ce gateli, caci de make-up s-a ocupat Adelina, o tipa super draguta, talentata si abila, care a inteles imediat ca la cat de rar si putin ma machiez de obicei, un make-up cat mai natural e tot ce am nevoie; insa a trebuit sa gandesc cat de cat un outfit potrivit pentru o sedinta in studio.

Da, despre asta e vorba. A fost prima mea sedinta foto intr-un studio, in fata unui fotograf nou, cu care nu eram obisnuita, desi el este un om super din toate punctele de vedere! Noroc de optimismul si starea lui de bine, e imposibil sa nu te relaxeze intr-un final. Noroc de veselia si naturaletea micului M in fata camerei.

El n-a avut emotii, e prea copil ca sa-si faca griji pentru detalii fara sens. El se bucura de orice si scoate din fiecare moment un zambet strengar. Grija pentru M prin studioul lui Paul si voiosia lui, m-au facut sa uit de emotii, pentru cateva clipe, astfel ca au iesit niste fotografii chiar faine!

Tinutele asortate in dungi au fost pur intamplatoare, dar cromatica s-a incadrat perfect in peisaj! Mie-mi place tare ce-a iesit, va las si pe voi sa-mi spuneti cum vi se pare ­čÖé

Chokerul pe care il port la gat este creatia handmade a Alexandrei de la Everbril. Daca ma urmariti pe Instagram, ati vazut deja cele doua minunatii pe care le detin, daca nu, imi puteti da follow chiar aici.

Apropo, daca vreti amintiri frumoase cu voi, cu familia sau cu prietenii, Paul Padurariu este omul mai mult decat potrivit, care va patrunde in suflet si surprinde fiecare emotie. El v-a pregatit o super oferta toamna aceasta, detalii aici.  Il gasiti la Rapa Galbena, mai sus de CFR, vis a vis de Akademos, are un autocolant imens langa usa, e imposibil sa-l ratati!

ppp-54 ppp-58 ppp-61ppp-26ppp-1 ppp-8 ppp-13 ppp-15 ppp-21 ppp-33 ppp-49ppp-46 ppp-47 ppp-12

Comments

comments

6 Comments on Emotii de blogger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *