Share-uim Globuri cu Suflet

Au trecut deja doua zile de cand am inceput sa Share-uim globuri cu suflet in casele Share, alaturi de colegii mei din Kooperativa

Proiectul Share-uim globuri cu suflet a demarat la inceputul lunii decembrie si asa cum ii spune si numele, a fost un proiect din suflet pentru suflete. Mie, personal, mi-a facut o deosebita placere sa ma implic, iar cand e vorba de copii, devin foarte emotiva si impresionata.

Si de aceasta data am avut bucuria sa cunoastem patru suflete: David, Leonard, Fabiana si Catalin, patru trupuri firave, cu fete blande si ochi jucausi.

Desi am plecat cu ceva emotii si cu retinere, legat de cum va fi, cum ne vor intampina, ajunsi la fata locului, am descoperit o familie buna, sociabila si iubitoare. Ne-au primit cu drag si cu voie buna, bucurosi de oaspeti. Am impodobit impreuna bradul, am impartit mandarine si jucarii.

Micul M a fost si el cu noi si s-a integrat imediat in colectiv. Au impartit jucariile frateste, ba chiar au avut grija de el, fiind cel mai mic si i-au dat ce-au avut ei mai bun. M-a uimit maturitatea lor, desi sunt doar niste copii, insa niste copii incercati si trecuti deja prin viata.

Ne-am bucurat ca am putut sa le aducem pe fata cateva zambete si speram sa aiba sarbatori frumoase alaturi de familia lor. Dulciurile, fructele si jucariile nu le vor lipsi, cel putin o perioada. Oameni cu inima mare au fost alaturi de ei si speram sa putem aduce bucurie pe chipurile lor, constant de acum incolo.

Carrefour Felicia ne-a fost un sprijin adevarat in aceasta campanie umanitara, alaturi de oameni simpli, care si-au anuntat din start dorinta de implicare, si carora le multumim din inima pentru toate donatiile realizate.

Share-uim globuri cu suflet a ajuns cu bine la final si in casele a 11 familii, iar noi multumim lui Dumnezeu ca am avut ocazia sa intalnim oameni minunati, care sa ne dea ocazia sa descoperim ca putem mai mult si speram, mai des.

Fara oameni, nimic nu ar fi fost posibil, va multumim! Sarbatori cu liniste alaturi de cei dragi!

 

Comments

comments

2 Comments on A fost Share-uim Globuri cu Suflet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *