1
BazART

M-am intors cu impresii despre weekend-ul trecut, despre BazART si despre ce a insemnat el pentru Iasi.

Va povesteam saptamana trecuta despre initiativa celor doua colege de breasla, Andreea de la Say Rouge si Ramona, o gasiti pe ramonacervenciuc.ro, de a crea ceva inedit in zona Moldovei, si anume, un bazar de haine altfel.

Am asteptat cu entuziast evenimentul, care s-a dovedit unul extrem de placut si frumos. Am cunoscut oameni noi, cu suflete frumoase si spirit tanar! Am descoperit o noua locatie – gradina Anturaj e super faina si numai buna pentru zilele toride de vara, intima si cu atmosfera placuta. Abia astept sa ma intorc intr-o seara, pentru a ma bucura de atmosfera, la lumina placuta a becurilor colorate.

Nu ma asteptam ca lumea sa reactioneze atat de bine la invitatia noastra, astfel incat aproximativ 200 de persoane ne-au vizitat si 130 de produse au reintrat in circuit, prin achizitionarea lor din garderoba bloggerilor, o parte din venituri fiind donata asociatiei REDU, intreprindere ce isi propune sa transforme deseurile textile in resurse.

Abia astept sa vad noile outfituri create de fetele care ne-au vizitat, le vom gasi pe retelele de socializare, cu hashtag-ul #BazartOutfitChallenge. Duminica am vazut deja unul dintre tricourile cumparate de la standul meu, pe fata brunetica cu parul lung impletit, faina senzatie!

In afara de organizatoarele BazART, mi-au mai fost alaturi Alexandra Doba, Aleaxandra Hutupasu de la Everbril – multumesc pentru frumosii cercei!, Andreea Scarlat, Daniela Macsim, Ingrid Tirziu si Maria Mihaela. Toate am fost super incantate de ilustratiile fashion primite de la I’Ilustr8, te pup tare Alexandra, in fiecare dimineata admir minunatia pe care ai creat-o pentru mine si bebe M 🙂

Asa cum v-am povestit inainte de eveniment, pe langa closet sale, invitatii s-au bucurat de documentare fashion, tatuaje cu henna datorita Ruxi Giosanu, ilustratii fashion cu Diana Lized, poze la minut cu Maria Zavate, de cele trei ateliere de beauty cu Laura Buturca, Aurelian Ion si Madlene si au putut achizitiona obiecte deco de la Mr.House.

Vinul bun de la Gramma a intretinut atmosfera, iar pizza That’s Amore si briosele delicioase de la CUIB au fost parteneri de nadejde! Le multumesc fetelor pentru atmosfera si pentru invitatie, dar si celor de la Jolidon pentru voucher, ma pregatesc de mers la mare si datorita lor voi avea piesa de baza in bagaj. Abia astept!

Pentru Iasi, acest eveniment pilot BazART, inseamna o deschidere spre evenimente in Iasi, spre socializare si lucruri frumoase legate de arta. Sper din suflet ca acest tip de evenimente sa se inmulteasca, iar BazART sa devina o traditie 🙂

Saptamana minunata va doresc, cu soare si zile senine! Va imbratisez si abia astept sa ne vedem la urmatoarea editie BazART!

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *