Genevie, un show de hair styling marca Estel

Cu siguranta ati auzit in online de Genevie, un show grandios la propriu, in care au fost prezentate noile tendinte 2018 in materie de tunsori, vopsiri si coafuri, marca Estel. Desi nu obisnuiesc sa ma plang, n-as putea spune ca e usor sa ai grija, de una singura majoritatea timpului, de doi copii si sa mai ajungi si la evenimente, dar incerc pe cat posibil sa ajung la ce mi se pare ca merita.

Despre show-ul pus in scena de catre echipa Estel, in data de 6 decembrie, la Casa de Cultura a Studentilor, am numai cuvinte de lauda. Trainerii sositi din Sankt Petersburg (Elena Stepanova, Ilia Skovorodko, Oxana Soloviova), impreuna trainerii din echipa Estel Romania si Moldova, au facut o treaba extraordinara si au pus in scena un feeric!

Diversitatea si profesionalismul au fost cuvintele de ordine pentru seara de 6 decembrie. 30 de modele de sex si varste diferite au defilat pe scena, in fata a peste 200 de persoane: hair stiliști din România, reprezentanți din domeniul beauty și fashion, bloggeri de fashion și lifestyle.

Ce pot sa va spun despre tendintele noului sezon, este ca se poarta tunsorile masive si cele asimetrice, iar daca vorbim despre culori, atunci puteti purta nuante calde de aramiu, rosu, mustar. Ce noroc pe mine, chiar aveam de gand sa fac o schimbare de look! Stiu exact ce tunsoare voi adopta, si pentru ca se poarta coafurile lejere, aparent dezordonate, nu pot decat sa ma bucur, caci pentru o mama timpul e destul de limitat.

Colecția Genevie pune accentul pe unicitatea si frumusetea fiecaruia dintre noi. Fiecare dintre noi este un Univers ce merita sa fie descoperit.

Ma bucur ca am putut lua parte la un eveniment de asemena anvergura, a fost intr-adevar unul grandios si foarte profi realizat! Abia astept editia urmatoare si va recomand cu drag sa luati parte la un show de hair styling.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *