Ghetutele lui Mos Nicolae
Ghetutele lui Mos Nicolae

La tine vine Mos Nicolae?

Mosul citeste liste si pregateste dulciuri de zor, caci seara cu pricina se apropie cu pasi repezi… iar ghetutele lui Mos Nicolae stau frumos pregatite inca de pe acum…

Sincer, nu conteaza ca suntem mari sau mici, toti il asteptam pe Mos cu aceeasi ardoare, fie ca va doriti dulciuri, dragoste sau doar liniste, sper ca Mosul sa aduca fiecaruia ceea ce-si doreste.

Un lucru e sigur, Mos Nicolae va trece vineri seara si prin Carrefour Felicia, ca sa rasplateasca ghetutele lustruite. Este a sasea oara cand Mosul le dovedeste iesenilor cat de mult ii iubeste… sunteti asteptati asadar, maine, 5 decembrie, sa va lasati ghetutele frumos curatate, la Centrul Cromatic, in fata magazinului Takko. A doua zi, pe 6 decembrie, cand va veti intoarce dupa ele, acestea vor fi pline cu cadouri de la Mos Nicolae.

Imi amintesc ca in fiecare an asteptam ca Mos Nicolae sa-mi aduca si altceva in afara de dulciuri… iar el bineinteles, atotstiutor, imi aducea de fiecare data un cadou la care nu ma asteptam. Cel mai frumos cadou, trebuie sa fi fost un walkman Sony rosu, pe care il vedeai la vremea aceea doar pe la tv. Am fost atat de incantata de el, incat am ascultat muzica ani la randul.

Mai multe detalii despre organizarea evenimentului Ghetutele lui Mos Nicolae, poti afla pe http://felicia-iasi.ro/.

Care este cadoul cel mai frumos pe care l-ati primit de la Mos Nicolae?

Mos-Nicolae-Macheta-A5

26-11-09_0923 Picture 350

Comments

comments

3 Comments on Ghetutele lui Mos Nicolae

    • Da, e frumos din partea Mosului ca si-a facut contract si cu Felicia 😛
      Multumesc, la fel! Poate ne vedem acolo, pupici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *