Halep in sferturi
Halep in sferturi

Am adormit cu gandul la Halep in sferturi… m-am trezit intr-un cosmar.

Stiam ca n-o sa pot vedea meciul de la Australian Open in direct, din cauza orei de difuzare si totusi cred ca in sinea mea, am simtit ceva in neregula. Pe la ora 3:30 am inceput sa ma agit si sa ma zvarcolesc ca atunci cand am un cosmar… m-am trezit cu gandul direct la Simona, desi nu-mi aminteam sa fi visat ceva efectiv legat de ea.

Eram curioasa cat e ceasul, daca s-a terminat meciul, ce-a facut Halep in sferturi… in acelasi timpย imi spuneam ca daca o sa ma ridic sa verific, n-o sa mai pot dormi.

In final, curiozitatea a invins si cand am vazut ca ceasul e aproape 4, m-am suparat foarte tare, stiind ca mai aveam putin pana sa ma trezesc… grozav, mi-am stricat somnul!

Mai era o sansa. Daca Simona ar fi castigat, m-as fi culcat linistita, daca nu… cosmarul meu avea sa continue pana la 6, cand trebuia sa ma ridic din pat. Am cautat tableta pe langa pat, mi-am obisnuit greu ochii cu lumina puternica si am gasit rapid rezultatul. Desi am vrut sa par socata, nu am fost… cumva am simtit ca trezirea mea brusca avea legatura cu faptul acesta.

Halep in sferturi si atat, ca si anul trecut… pacat! Mi-as fi dorit mai mult, ca si ea, ca si ceilalti toti, ar fi meritat un titlu de Grand Slam, asta stim toti! Pacat de greseli, pacat de joc, poate n-a fost ziua ei, probabil n-a fost acesta momentul, dar o sa vina… s-a dus si somnul meu, azi sper sa nu fiu toata ziua zombi ๐Ÿ˜

Zi faina s-aveti!

Comments

comments

4 Comments on Halep in sferturi

    • Multumesc tare mult… ma bucur ca ti-a placut! Am scris cu mintea destul de fresh si aveam in cap fiecare detaliu ๐Ÿ˜€
      Pupici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *