1
HouseFit

HouseFit, unul dintre cei mai mari producatori americani de echipamente fitness pentru uz casnic s-a deschis in Centrul Comercial Felicia.

Sunt sigura ca exista printre cititori, persoane interesate de un stil de viata sanatos. Asadar, va invit sa ne cunoastem, sambata, 14 noiembrie, ora 12, in cadrul lansarii oficiale  a magazinului HouseFit, ce se va desfasura sub forma unei prezentari si testari de produse, in cadrul magazinului din Centrul Comercial Felicia (localizat langa magazinul Valigeria).

Toti participantii la eveniment, beneficiaza de o reducere de 15% la toata gama de echipamente fitness marca HouseFit si de carduri de fidelitate, in cadrul unui cocktail de bun venit.

Dimensiunile echipamentelor pe care le gasiti aici sunt astfel concepute, incat sa fie accesibile si usor de folosit acasa. De la HouseFit veti putea achizitiona: benzi de alergare, biciclete eliptice si magnetice, steppere, banci pentru forta, aparate multifunctionale, aparate vibromasaj, banci pentru abdomen, diferite accesorii pentru fitness, manusi pentru box si fitness, gantere etc.

2 3 4 5

Pentru fabricarea aparatelor fitness marca HouseFit sunt selectate materiale ecologice cu rezistenta sporita, iar dotarea lor cu echipamente electronice permite monitorizarea parametrilor de timp, viteza, calorii.

Daca esti pasionat de sport si iti doresti un regim de viata sanatos, vino la HouseFit, cel mai nou magazin cu echipamente fitness din Centrul Comercial Felicia!! Te astept cu drag!

6

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *