iSTYLE Apple Premium Reseller

Cea mai importanta retea Apple Premium Reseller din Europa Centrala si de Est si-a deschis astazi, 26 august, primul magazin din nord-estul tarii, iSTYLE la Iasi, in Palas Mall.

Cand am auzit ca iSTYLE deschide magazin in Iasi, nu am stat pe ganduri si am dat curs rapid invitatiei. Am ajuns astazi putin dupa ora deschiderii si in fata magazinului era deja coada, semn ca lumea e la fel de incantata de venirea resellerului in oras. Nu degeaba orasul nostru este pe lista centrelor universitare, plin de studenti si oameni de IT, cum e sotul meu, sau pur si simplu fan Apple, asa ca mine.

De cand folosim produse Apple, am hotarat ca nu mai e cale de intoarcere, caci sincer, nu este termen de comparatie intre ei si produsele similare apartinand altor branduri. Eu si sotul meu am tot testat inainte sa trecem in tabara lor si clar, ca si utilizatori, ne-am declarat fani si chiar ne gandeam cum am trait atata timp fara ele. Radem, glumim, dar cred ca produsele lor chiar isi merita banii, si sunt sigura ca sunt multi altii care cred acest lucru si se bucura de venirea specialistilor Apple in Iasi.

Spun specialisti, pentru ca da, in magazinul iSTYLE din Palas, veti gasi o adevarata echipa de consultanti specializati si veti putea beneficia, in baza unei programari prealabile, de o gama larga de servicii, precum: configurarea initiala a dispozitivului achizitionat, migrarea informatiilor de pe un computer sau dispozitiv existent, diverse workshopuri si cursuri de instruire si chiar sesiuni periodice unu-la-unu cu un expert Apple acreditat.

Magazinul a fost proiectat si executat cu respectarea riguroasa a standardelor Apple Premium Reseller, intinzandu-se pe o suprafata de aproape 100 mp si fiind situat intr-o zona usor accesibila de la parterul complexului Palas Mall Iasi.

Pe durata intregului weekend veti putea beneficia de surprize si de preturi speciale la produse din toate categoriile si pana la 25% discount pentru accesorii premium. Eu m-am rezumat astazi la achizitia unui incarcator de rezerva pentru iPhone sau iPad, voi vedea la ce il voi folosi. Inca sunt ok incarcatoarele de la achizitia initiala, dar cum Mihai are o placere in a umbla pe la prize, le mai smulge cu viteza din perete si nu se stie cand am nevoie urgent de unul nou. Am avut parte si de o reducere, asa ca va recomand si voua sa trageti o fuga pana maine seara si sa va bucurati de promotii.

Am pus ochii pe un Apple Watch foarte fain si aici va spun, preturile erau foarte bune, dar la fel, trebuie sa profiti de ofertele introductive. In viitorul apropiat mi l-as dori, cine stie, poate Mos Craciun ma aude?!

Inca o chestie interesanta, achizitia produselor Apple prin tot felul de programe financiare, existand posibilitatea cumpararii de produse cu plata in 24 de rate fara dobanda, inclusiv reduceri si oferte speciale pentru clientii din domeniul educatiei (studenti, cadre didactice, institutii) sau solutii de leasing si inchiriere a echipamentelor pentru persoane juridice.

Alte facilitati extrem de utile sunt implementarea sistemului TAX FREE, care permite restituirea TVA pentru cetatenii din afara UE, programul de buy-back si pachetele de asigurare si extindere a garantiei iCare si iCare+, unice pe piata din Romania.

Acestea fiind spuse, va reamintesc ca pana maine seara puteti beneficia de super reducerile din magazinul iSTYLE, unde sunteti intampinati de specialisti Apple si surprize dulci, nu le ratati! Weekend fain!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *