Jungla Distractiei

Pe ordinea de zi a weekend-ului ce s-a incheiat, am bifat Jungla Distractiei, un nou loc de joaca pentru copiii mari si mici, organizat in parcarea Centrului Comerical Carrefour Felicia. Se pare ca a devenit o traditie si daca anul trecut tematica a fost Oraselul Acvatic, anul acesta jungla a luat cu asalt parcarea la propriu, caci decorurile impresioneaza prin culoare si diversitate. Mult mai reusita amenajarea de la un an la altul, asa ca toata aprecierea pentru echipa din spatele proiectului!

Jungla Distractiei este deschisa pentru copii zilnic, intre 14 iulie si 12 august, orele 9:00-20:00, iar intrarea este gratuita!

Spatiul este organizat in cateva zone bine definite: traseul pentru carturi cu pista delimitata si tunel de trecere, spatiu amenajat pentru iubitorii de carte (carti cu povesti sau ilustratii), zona cu podul miscator si cea cu “casuta din jungla”, spatiu pentru relaxare cu umbrar, unde parintii pot supraveghea copiii sau pot petrece timp cu cei mai mici la groapa cu nisip, la mesele cu carti de colorat sau la tabla de scris cu creta.

In fiecare zi a saptamanii, Jungla Distractiei are pregatite activitati interesante pentru copii, iar la finalul acestora, toti copiii primesc premii dulci. De luni pana miercuri au loc cursele de karturi, in urma carora toti copiii primesc inghetata, iar castigatorii pot lua acasa, printre altele, ghiozdane personalizate. Cei care pana la finalul evenimentului strang minim 4 stampile pe permisul de conducere karturi (adica ies de 4 ori castigatori), pot castiga smartwatch-uri de la Noriel.

In zilele de joi si vineri, instructorii de la Imperial Dance School ii invata pe copii, pasi de dans modern. Sambata si duminica, vor avea loc ateliere creative intre orele 9:30-11:00; sambata atelier de creatie masti si duminica atelier de pictat animale pe forme de ipsos cu magneti.

La cum il cunosc pe Mihai, sunt sigura ca data viitoare cand vom merge in Centrul Comercial Felicia, n-o sa se dezlipeasca de karturi. E mare amator de motoare de orice fel si mare pasionat de masini, asa ca nu avem cum sa ratam zona asta. La momentul deschiderii, zona de karturi nu era inca accesibila copiilor, desi Mihai a remarcat-o de cum a pasit inauntru.

Toata lumea care intra in spatiul de joaca Jungla Distractiei, se poate inscrie la tombola cu tablete Kid Pad de la Noriel. Se vor acorda cate 3 premii pe saptamana, asa ca sansele sunt foarte mari sa plecati cu una acasa. Nu uitati sa completati talonul si sa-l depuneti la Centrul Cromatic, chiar in fata magazinului Takko.

Daca anul trecut am fost in Oraselul Acvatic cu Mihai de mana si cu Alexia in burtica, anul acesta am mers cu amandoi de mana, dar fiecare a avut preocupari diferite. Alexia era dornica si super incantata de toti copiii care misunau pe acolo, s-a jucat in corturile teepee si a stat la umbra cu tata, in timp ce eu am alergat dupa Mihai de colo colo prin “jungla”.

Va las marturie cateva fotografii de sambata si va indemn ca atunci cand mergeti cu copiii la cumparaturi, sa trageti o fuga si la acest loc de joaca. Copiii socializeaza foarte repede si gasesc rapid multe atractii. Nu amintesc din nou de premiile puse in joc, go for it!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *