Ford Focus
Ford Focus

Hello new Ford Focus!!

Azi sunt cat se poate de scurta si va introduc putin in lumea noului Ford Focus, cu cateva cuvinte si cateva poze de la lansarea oficiala, ce a avut loc aseara in parcarea Carrefour Felicia.

Imposibilul devine acum posibil cu noul Ford Focus!

Am luat parte la aceasta lansare oficiala in calitate de blogger, alaturi de fetele de la Iasi Fashion Street si Le Petit Blog Rouge. Evenimentul a fost unul de tip drive-in, s-a desfasurat la Bucuresti si a fost transmis in direct prin livestream in mai multe orase mari din tara.

Pe tot parcursul evenimentului, ne-am delectat cu popcorn, chips, marshmallows si ceai in interiorul caldut al masinii personale, ascultand pe frecventa 94.10 FM, concertul celor de la Vunk.

Preferatul meu ca si culoare, este cu siguranta modelul Ford Focus expus pe platforma, acel albastru-mov absolut superb… sunt curioasa voi ce preferinte aveti 🙂

Atmosfera a fost una placuta, un eveniment reusit, insa revin cu mai multe detalii despre noul Ford Focus, dupa ce il voi avea pe mana intr-un drive test… va pregatesc multe surprize pe blog!! Fiti pe faza <3

1 2 3 4 5

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *