Let's Move
Let’s Move

Buna dimineata!!

Astazi ma adresez atat cititorilor de sex feminin, cat si celor de sex masculin ieseni… pentru ca Let’s Move este un concept destinat tuturor!!

Let’s Move este al 3 lea loc in care trebuie sa fii, dupa casa si serviciu!

Pornind de la deviza “Miscare pentru sanatate”, Le’t Move vine ca o provocare pentru peisajul iesean al salilor de fitness si aerobic, cu o suprafata de peste 800 de metri patrati, oferindu-le clientilor, atat zona de wellness (sauna si masaj), cat si zona pentru Bodybuilding, Cardio sau Cycling, folosind aparatura de ultima generatie marca Life Fitness (nr.1 mondial al producatorilor de echipamente) sau Reebok (pentru cele 2 studiouri de aerobic).

Tot la capitolul noutati… Let’s Move vine cu dotari moderne, vestiare incapatoare si aerisite, sistem unic de control acces si sistem de climatizare performant, special pentru salile de fitness, cu reimprospatare aerului si aport de aer proaspat.

Bineinteles. sala va ofera posibilitate de a lucra programe personalizate cu Antrenor Personal, dar si alte 15 tipuri de antrenamente, in cele doua sali spatioase si complet accesorizate.

Pentru a intelege ce inseamna conceptul Let’s Move, va invit sa-i faceti o vizita cat mai repede… este localizat la 10 minute de Palas, in cartierul Nicolina (fostul oficiu postal). Daca avem pe aici si cititori din categoria studentilor, e bine sa stiti ca beneficiati de o reducere de 10% la fiecare abonament, in baza carnetului de student.

Va recomand cu mare drag aceasta locatie, atat din prisma facilitatilor oferite, cat si a personalului Let’s Move, atat de amabil si dragut!

Pentru cititorii mei ieseni, urmeaza o super surpriza… as vrea sa stiu cam cati sunteti pe aici si ca sa facem prezenta, va astept cu o parere despre sala, la finalul articolului. Mai multe detalii vor aparea pe site, care va fi in curand actualizat 🙂

Zi frumoasa va doresc, Let’s Move pentru Sanatate!!

PS: multumesc Ruxi pentru tricoul Un strop de culoare <3

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 15 16 17 18 19 20

Comments

comments

4 Comments on Let’s move! Miscare pentru sanatate!

    • Asa este, vie si colorata, mai mare dragul sa vii spre sala <3
      N-am stat efectiv, doar am facut niste poze... eram in mare graba si desi aveam echipament complet, am tras repede tricoul si pantofii sport 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *