Magazinul online C&A livreaza si in Romania

Bun gasit, oameni faini! Vin cu primavara (caci in sfarsit avem soare), ganduri bune si vesti minunate! Magazinul online C&A este disponibil cu livrari si in Romania, incepand de astazi, 1 martie!

Personal, ma bucur foarte mult de acest lucru, pentru ca in ultima perioada am comandat exclusiv online si mai putin am ajuns in magazine. Din lipsa de timp sau din cauza multimii de virusi care circula  (am evitat spatiile aglomerate, mai ales pentru copii) si pentru ca mi s-a parut mai comod sa astept frumos curierul acasa. Vorba aceea, am si experienta de acum in ceea ce priveste shoppingul online!

Pentru ca stiu ca si voi sunteti fani C&A atunci cand vine vorba de hainele prichindeilor mai ales, sunt sigura ca aceasta veste va va gasi bucurosi! Hainele lor din bumbac organic sunt super calitative si foarte dragalase. Ai mei copii, ambii au purtat si inca poarta multe piese din colectiile lor.

C&A este un deschizator de drumuri in ceea ce priveste utilizarea bumbacului organic in industrie. Au trecut mai mult de 10 ani de cand a introdus primele produse din bumbac organic in colecția sa. In 2016, 33% din bumbacul utilizat de C&A era certificat prin standarde terte, cum ar fi Organic Content Standard (OCS) sau Global Organic Textile Standard (GOTS).

In plus, 20% din volumul de bumbac provenea din Initiativa Better Cotton. In comparație cu bumbacul obisnuit, bumbacul organic are un impact mult mai scazut asupra mediului inconjurator. Fiind cultivat fara pesticide, ingrasaminte sintetice sau organisme modificate genetic (OMG), bumbacul organic utilizeaza pana la 91% mai putina apa si reduce potentialul de incalzire globala cu 46%.

Pe langa vestile frumoase, C&A ne aduce bineinteles si o noua colectie Primavara/Vara 2018, aceasta fiind o expresie a stilului personal plina de bucurie si incredere in care emotiile sunt transpuse in fiecare detaliu, design, tipar si material. Asa cum ne-a obisnuit deja, C&A vine cu o abordare confortabila, mizand pe calitatea materialelor si pe maniera sustenabila in care acestea sunt realizate.

Atunci cand rasfoiesti catalogul de primavara/vara, ai impresia ca ai pasit intr-o gradina botanica urbana, regnul vegetal fiind principala sursa de inspiratie a designerilor si stilistilor C&A. Elemente botanice supradimensionate mixate cu imprimeuri florale si decorate in mod pretios cu dantela si broderii creeaza o gradina care asteapta sa fie descoperita si aratata intregii lumi.

Colectia pune accent pe feminitate indiferent de silueta, masura si varsta si incurajeaza increderea de
sine. Noua colectie va fi disponibila in toate magazinele C&A Romania, dar si in magazinul online C&A pe www.c-a.com, incepand de azi, 1 martie 2018.

Magazinul online C&A este disponibil exclusiv in limba Engleza, cu o singura moneda de tranzactionare (Euro), o singura modalitate de livrare (DHL), pret unic pentru transport (4,95€), valoarea minima a cosului (19€). Nu se vor accepta retururi/livrari in magazinele fizice; Retururile se fac prin Posta Romana, gratuit.

SPOR LA SHOPPING!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *