Magia Craciunului intr-un tablou

Magia Craciunului poate fi surprinsa intr-un tablou de neuitat; asa imi place mie sa numesc fotografia de mai sus, un minunat tablou de familie!

Este preferata mea din tot setul de fotografii pe care le-a surprins Paul Padurariu, atat de frumos in studioul sau, cu ocazia sarbatorilor ce se apropie. Ingredientele necesare? Doi ochi albastri si cele mai frumoase gropite, niste zambete sincere, bucurie de nedescris, agitatie maxima si joaca cu recuzita, un decor perfect, emotii, un strop de magie si un fotograf de exceptie!

Sunt de parere ca amintirile se tin in suflet si ca trebuie sa te bucuri de fiecare moment alaturi de cei dragi, dar am si momente cand deschid un album foto, cu poze de cand eram copil sau de cand erau parintii mei tineri, si ma bucur. Imi place sa le privesc, sa le analizez, sa le ating, imi dau emotii si traiesc sentimente unice.

Poate ca sunt rac, sau poate asa e normal sa se intample, insa cred si simt ca fotografia va ramane in vietile noastre ca un bun prieten in multe momente. Asa ca, de fiecare data cand gasim ocazii, ne bucuram alaturi de copil si ne lasam surprinsi in cadre cat mai naturale. Avem si de la cine invata! Copiii sunt modelele perfecte in a fi ei insisi, in a fi sinceri.

Bucuria din ochii micului M este molipsitoare, nu ai cum sa nu zambesti privindu-l, iar Paul este omul care te binedispune orice stare ai avea, asa ca era imposibil sa nu avem amintiri frumoase de la intalnirea cu el. N-am facut absolut nimic nenatural, doar am fost noi si Paul ne-a urmarit “in soapta” cu obiectivul.

Va spun, nu trebuie sa ratati o astfel de sesiune foto, care va promite amintiri de nepretuit alaturi de cei dragi. Candva, peste ani, veti dori sa va asezati in fotoliul vostru comod, cu copiii mari pe langa voi, eventual cu nepoti, cu un ceai cald alaturi, ca sa rasfoiti albumele cu fotografii din tinerete.

Pe Paul Padurariu il gasiti in studioul sau de la Rapa Galbena, nr.10 A, e imposibil sa-l ratati, are un afis imens afara pe cladire, vis a vis de Gaudeamus si super oferte ca sa surprinda magia Craciunului intr-un tablou al vostru (doar verificati-i pagina de facebook).

Nu pierdeti momentul, puneti mana pe telefon si programati-va sedinta foto de Craciun! Va doresc inspiratie si spor in toate!

Comments

comments

4 Comments on Magia Craciunului intr-un tablou

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *