Mathilde
Mathilde

Buna dimineata in ultima saptamana de iarna!!

Cat de bine ma simt cand spun ultima saptamana, astept primavara cu toata inima si apropo de asta, vreau sa va povestesc astazi despre noua colectie a magazinului Mathilde.

Intotdeauna am avut o atractie fata de lucrurile originale, frumoase, unice si mereu cand intram in Carrefour, admiram hainele diferit croite din magazinul Mathilde.

Mare mi-a fost bucuria sa aflu ca am fost invitata sa fac parte din proiectul de promovare al colectiei primavara 2015, ceea ce presupunea stilizarea unor tinute (alaturi de Andreea si Caterina de la Iasi Fashion Street, Andreea de la Say Rouge si Daniela de la Tendinte in moda), pe care urma sa le purtam la o sedinta foto special realizata.

A fost o experienta frumoasa, alaturi de fetele pe care le stiam deja si de persoane noi, dar cu care ne-am obisnuit repede, pentru ca buna dispozitia a fost la ea acasa tot timpul.

Deschide usa garderobei tale catre Universul Mathilde: unic, versatil, vibrant.

In lumea Mathilde, maini iscusite si creativitatea nemarginita nasc concepte vestimentare deosebite, care vin in completarea fiecarei emotii pe care tu, ca femeie o simti, transformand-o intr-o emotie aparte.

Mathilde este un brand romanesc care creeaza istorie cu fiecare piesa care ajunge in garderoba clientelor sale din întreaga lume.

In ceea ce priveste colectia de primavara 2015…

Creatiile Mathilde pun accent pe feminitate si in colectia de primavara a acestui an. Detaliile brodate manual, croielile asimetrice, liniile ce urmeaza forma corpului si combinatiile inedite de texturi, toate contribuie la ceea ce numesc ei „Mathilde – stilul natural”.

Descopera creatiile Mathilde în magazinul din Centrul Comercial Felicia, singurul magazin Mathilde din Iași!

Asa cum va spuneam mai sus, am pregatit niste tinute pentru voi, imediat vin si fotografiile, alaturi de un minunat concurs, ce va da ocazia castigarii unui voucher de cumparaturi in valoare de 300 Ron in magazinul Mathilde din Centrul Comercial Felicia!

Ce trebuie sa faci pentru a te inscrie in concurs?

Concursul se desfașoara in perioada 20 februarie – 6 martie.

La finalul concursului va fi extras prin intermediul site-ului random.org un castigator al unui voucher in valoare de 300 Ron in magazinul Mathilde din Centrul Comercial Felicia.

toate fb

Am purtat o minunata salopeta neagra, cu franjuri din piele pe umeri, cu talia marcata de un superb brau, de asemenea lucrat manual.

Link direct catre tinuta stilizata de mine, aici 🙂

machete FB_diana

eu 1 eu 3

Comments

comments

2 Comments on Mathilde, stilul tau natural

    • Iti multumesc si ma bucur ca iti place, cand am vazut-o m-am indragostit de ea 🙂
      Din pacate, voucherul este oferit de magazinul din Carrefour Felicia si se poate folosi doar acolo… dar poti merge in magazinul lor din Bucuresti, sa cumperi salopeta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *