Sheinside outfits
Sheinside outfits

RO

Da, a venit vremea sa vorbim si despre vacanta de vara… daca nu ati fost inca la mare, dar va pregatiti, poate va sunt de ajutor cateva sfaturi si propuneri 🙂

Eu voi pleca la mare in august… anul acesta din nou la Gura Portitei, un taram mirific, pe care vi-l recomand cu caldura!

Asadar, sa incepem cu piesa esentiala pentru plaja, costumul de baie, depinde de model si croiala, poate fi din 2 piese sau dintr-una singura, uni sau colorat, cu imprimeu, sunt mii de modele si va voi prezenta mai jos cateva pentru inspiratie.

Pe lista prioritatilor mele, ar mai fi ochelarii de soare si palariile/bandanele/sepcile. Ne ofera protectie impotriva soarelui si razelor ultraviolete, gasim si aici o intreaga varietate de culori si modele.

Nu uitati sa puneti in bagaj papuci de plaja, o pereche de sandale comode pentru plimbari, tinute lejere, cum ar fi pantaloni scurti, tricouri, rochii, bluze din materiale fluide si fine, ca inul sau matasea, in culori deschise sau foarte vioaie 🙂

Alte detalii, cum ar fi prosoape de baie, rogojina, spray/lotiuni solare, medicamente, geanta pentru plaja, geanta frigorifica pentru plaja sau bijuterii specifice pentru un concediu, sunt la fel de importante pentru o vacanta reusita. Niciodata nu plec de acasa fara medicamente in geanta… strictul necesar, oriunde m-as duce, ele sunt acolo, niciodata nu se stie cand avem nevoie de ele.

Aveti in vedere, daca mergeti intr-o statiune mai luxoasa si iesiti seara la un restaurant, sa aveti la voi o rochita mai eleganta si un bolero/cardigan pentru serile mai racoroase.

Sa nu cumva sa va uitati acasa aparatul foto si ustensilele necesare unor amintiri de vis <3 Sa vedem propunerile pentru vacanta de vara!! Click pe link-urile rosii pentru a vedea sursa outfit-urilor.

EN

Yes, it’s time to talk about summer vacation… if you didn’t got at seaside yet, maybe my tips and proposals will be helpful to you 🙂

My vacation will be in august, so I’m preparing well, from time, just to have a perfect time 🙂

So, let’s start with the essential piece for the beach, bathing suit… depending on the model and cut, can be 2 pieces swimsuit or in one, plain or colored, printed, there are thousands of designs and I will present below some for your inspiration.

On my priority list, there are sunglasses and hats/caps. They offer protection against the sun and ultraviolets, we can find a whole variety of colors and designs in this area too.

Do not forget to put in the baggage, beach slippers, comfy sandals for walking, casual outfits such as shorts, shirts, dresses, blouses made from fine, fluid materials, like linen or silk, light colors, but playful too.

Other details, such as towels, spray/sun lotions, medicine, beach bag, cooler bag for the beach or specific jewelery for your summer holidays, are important for a successful holiday.

Please note, if you go into a luxurious resort and you’re planning a evening out at a restaurant, take with you a cute/elegant dress and a bolero/cardigan for cooler evenings.

Do not forget about your camera, you wanna have some beautiful memories in your album 🙂 Let’s see some Sheinside outfits proposals for summer vacation! Click the red links to see the source 🙂

Sheinside outfits
Sheinside outfits

1. Here  2. Here

Sheinside outfits
Sheinside outfits

1. Here 2. Here 3. Here 4. Here

Sheinside outfits
Sheinside outfits

1. Here 2. Here

Sheinside outfits
Sheinside outfits

1. Here 2. Here

Sheinside outfits
Sheinside outfits

1. Here 2. Here

Comments

comments

14 Comments on My summer vacation list. Sheinside outfits

  • Imi pare rau sa aud asta… poate la anul, te pregatesti bine pana atunci si-ti iei si costumul alb, pup!

 1. Buna Diana!
  Cu gandul la o frumoasa vacanta, caci vara si-a intrat aici in drepturi, imi plac mult costumele de baie pe care le-ai prezentat, dar si ochelarii de soare,
  Te pup!

  • Hello!! Ma bucur sa aud asta, sper ca de azi va fi si la noi vara… in ultima perioada vremea a fost capricioasa 🙂
   Sper sa fie o inspiratie propunerile mele, te pup!!

 2. Gura Portiței arată minunat, e superb în imagini și am impresia că în realitate e și mai și. Îți urez distracție plăcută acolo! Toate piesele de mai sus arată minunat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *