Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs
Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs

Vesti bune pentru ieseni!!

In sfarsit un eveniment deosebit are loc la Iasi, Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs si din pacate, desi am fost nominalizata blogger oficial al evenimentului, nu voi putea ajunge, pentru ca am o problema de rezolvat in alt oras.

Regret enorm ca nu pot ajunge, am tot speram ca pot amana, dar nu e chip, asa ca va prezint astazi cateva detalii despre eveniment, in speranta ca macar voi veti putea ajunge.

Asadar, Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs, un melanj bine definit intre designerii de produs consacrati si cei debutanti, proiect al Asociatiei Atelierul de Creatie, se muta la Iasi, in data de 11 octombrie, la Teatru Fix, pe Cuza Voda, nr.10. Evenimentul incepe la ora 19.00 si va fi intretinut de concerte live, expozitii si voie buna pana la ora 04.00.

Daca doresti sa iei parte la cel mai mare eveniment cu produse de autor made in Ro, daca vrei sa fii la curent cu cele mai noi trenduri in materie de bijuterie contemporana, design vestimentar si creatii de autor, te poti inscrie aici, intrarea este libera si vei primi o brosura trilingva, varianta online ati vazut-o pe facebook zilele trecute.

Vor expune designerii si creatorii de produs: PrintUnique, Jasmine FeltArt, Ionut Tima, Ziurel, Transformator, DLaura’s Art, Mona Dragusanu- Atelier handmade, Upside Down, Push Design, DecoBox, Wood Be Nice si Claudia Tame.

Cum va spuneam, nu voi reusi sa ajung la acest frumos eveniment, insa alti 5 bloggeri vor prezenta in timp real detalii despre Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs, editia de Iasi, folosind hastagul #blanchenuit.  

Asociatia Atelierul de Creatie a fost creata in anul 2011 cu scopul de a sustine si promova in mod constant valorile contemporane culturale romanesti cu implicatii directe in industria creativa a designului de produs. Va invit sa cititi mai multe detalii despre Asociatia Atelierul de Creatie, dar si despre eveniment, in acest articol.

Va doresc o seara minunata si sper ca veti merge cu drag la acest eveniment, merita!!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *