Bluza asimetrica

Va salut in tonuri de roz, cu burtica la purtator, invaluita intr-o bluza asimetrica roz prafuit. Stiam ca va veni si clipa cand imi voi atinge burtica si-mi va fi putin dor, dar pana la urmatoarea sarcina, nu am motive sa fiu nostalgica, bebe e cu noi in sfarsit si asta e tot ce conteaza!

Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos, sa fim si noi ca sa putem avea grija de el, in rest nu e nevoie de altceva, dragoste mai mare nu exista!

Un copil e o binecuvantare, iar noi nu contenim sa ne minunam de mogaldeata noastra! Ii multumim ca ne-a ales sa-i fim parinti, dar si lui Dumnezeu pentru bucuria adusa… viata e frumoasa!

Nu va spun mare lucru despre tinuta mea de azi, decat confort, confort si lejeritate, cuvinte care au caracterizat ultima perioada a sarcinii mele, atinsa de materiale vaporoase si cat mai naturale.

Bluza asimetrica dintr-un tricot fin, perfecta si pentru zile calduroase, purtata peste o pereche de pantaloni scurti sin bumbac si espadrile din panza… un look prietenos pentru o gravida la termen, plecata in oras pentru ultimele cumparaturi.

Am ales un colier impletit din margele, tot in tonuri de roz, nu stiu ce-am avut in ziua aceea, dar asa am simtit, sper sa va placa, va pup!!

Bluza asimetrica click / Pantaloni scurti Takko / Colier handmade click

23 4 5

Comments

comments

4 Comments on Nuante de roz. Bluza asimetrica

    • Multumesc draga mea!!
      Ma bucur sa aud asta, sper sa ma vizitezi in continuare, multumesc pentru urari! Te pup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *