Pantalonii de maternitate
Pantalonii de maternitate

De ce pantalonii de maternitate? Pentru ca am vorbit prea putin despre acest subiect pe blog, poate ca nu am avut timp suficient sau am preferat sa ma odihnesc pentru aceasta perioada ce a urmat… cert este ca a fost o perioada minunata din viata mea!

Din punctul meu de vedere, pantalonii de maternitate nu sunt un must in perioada de sarcina, mai ales daca ultima parte a sarcinii se petrece vara, cum a fost la mine.

Nu contest… materialul si croiala sunt super ok, dar pretul mi se pare exagerat… 160lei, cat au fost in primavara, bineinteles ca nimeni nu m-a fortat sa-i iau, dar entuziasmul si excesul de zel au fost mai puternice. In primavara nu aveam pic de burtica, abia prin iunie a inceput sa se vada ca sunt insarcinata si atunci puteam inca sa port toate hainele dinainte de sarcina.

Va spuneam insa, entuziasmul peste masura a castigat si pantalonii de maternitate si-au facut loc in garderoba mea. Pot sa numar totusi pe degete de cate ori i-am purtat, rochiile, fustele si pantalonii scurti avand castig de cauza. Poate la urmatoarea sarcina vor avea mai mult succes, sau poate sora mea ii va folosi mai mult.

Gasiti in H&M o varietate destul de larga de jeansi, scurti, lungi, evazati, skinny, modelul lejer ales de mine sau boyfriend, iar daca sunteti iubitoare, clar veti gasi ce cautati!

Pentru restul tinutei, veti vedea elemente lejere, cu tente aurii, potrivite atat pentru o zi calduroasa de august, cat si pentru una calda de toamna. Puteti inlocui palaria de paie cu una camel din lana si sandalele cu ghete, adaugati un cardigan… voila, sunteti gata de o plimbare in natura, printre frunzele ruginii!!

Anul acesta mi-am propus sa ma bucur de orice anotimp, viata e frumoasa, nu-i asa?? Saptamana minunata va doresc!!

Jeansi H&M (Pantalonii de maternitate) / Tricou Golden Zara click / Palarie de paie H&M / Sandale aurii click / Geanta de paie click

2 3 4 5 6 7

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *