Piese de baza pentru noul sezon toamna-iarna 2014/2015
Piese de baza pentru noul sezon toamna-iarna 2014/2015

Fetelor, astazi va propun cateva piese de baza pentru garderoba din noul sezon toamna-iarna 2014/2015, la preturi incredibile, reduse chiar cu 50%, va invit sa savurati modelele si apoi la shopping! Enjoy!

1. Alexander Wang ne propune puloverul alb cu forme arhitecturale la 595$, eu va propun o varianta redusa la pretul de 19.99$.

wang

2. Grandpa style, Michael Kors ne propune cardiganul supradimensionat la un pret de 1275$, variantele mele mult mai accesibile, aici si aici.

cats

3. Stilul military e din nou pe val, fie ca porti o camasa, o jacheta parka sau pantaloni safari, vei fi in trend cu siguranta. Parka este un item mult dorit de fashioniste si nu numai, eu am deja doua si le ador!

J.Crew ne propune o parka la 507 euro, eu va propun o varianta super tare la un pret excelent, doar 44$, o gasiti aici!

cats

4. Iarna nu ar trebuie sa fie plictisitoare, nu-i asa? Designerii ne propun culori vii, puternice la blanuri, uni sau color-block. Am ales acest model ochios orange de la Blumarine spre exemplu si 2 variante convenabile pentru toata lumea, le gasiti aici si aici, cu 50% reducere!

cats

Pana data viitoare, cand voi propune si alte trenduri ale noului sezon, sper sa va placa propunerile mele si sa va cumparati ceva frumos pentru toamna-iarna.

Cam atat pe azi, zi frumoasa va doresc!!

 

 

 

Comments

comments

23 Comments on Piese de baza pentru noul sezon toamna-iarna 2014/2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *