Kooperativa 2.0
Kooperativa 2.0

Anunt de maxima importanta!! Micul bebeM a luat parte la primul sau eveniment monden, alaturi de frumoasa colectivitate de bloggeri ieseni. Nu gresesc asadar, cand spun ca ne-am adunat aseara, de la cel mai mic la cel mai mare, intr-un minunat cadru de film, sa tragem prima dubla a frumosului proiect Kooperativa 2.0 la Iasi.

Ne-am intalnit la Cinema Bistro, actori frumosi, de toate varstele si din toate domeniile, ca sa punem tara la cale si sa dam startul unui lung sir de episoade Kooperativa, un proiect cu radacini bucurestene, ce se extinde la Iasi si care doreste sa formeze o legatura puternica intre comunitatea bloggerilor si spatiul de business iesean. Dupa ce ne-au fost prezentate scenariul si regulile de baza, am trecut la partea de prezentari si introducere a fiecarui membru in parte. Pe unii ii cunosteam, pe altii ma bucur ca i-am intalnit si am ramas placut surprinsa de domeniile diferite in care activeaza si care le este ocupatia din offline.

S-a lasat cu glume, ras si voie buna, exact ca intre prieteni si cum ii sade bine oricarui colectiv frumos 🙂 Paul Padurariu a surprins subtil picanteriile de aseara, alaturi de poze cu delicioasa mancare servita si bauturile racoritoare. Pentru ca bebe cerea culcat, a trebuit sa plec inainte de servirea bunatatilor si recunosc ca m-a lovit brusc o pofta de burgeri, in timp ce vizionam pozele, asa ca, negresit ma voi intoarce in weekend pentru o portie apetisanta 🙂

BebeM a fost rasfatat de toata lumea, s-a plimbat din brate in brate, s-a jucat cu accesoriile si parul fetelor, a ascultat cat a ascultat indicatiile, apoi a inceput sa tipe ca sa atraga atentia si asupra lui, iar in final a hotarat ca atata distractie ii e de ajuns. Mi-a placut tare mult intalnirea noastra si abia astept lansarea oficiala si urmatorul episod Kooperativa.

Voi, dragii mei… stati pe aproape, revenim cu noutati, evenimente si proiecte frumoase Kooperativa 2.0!!

Regizorul Andreea Ignat a impartit rolurile astfel: Daniela Macsim, Ema Pohrib, Oana BlagaCiprian Ionuț Vacariu, Bogdan Mihai Alupoaie, Dragoş Bârgăoanu, Bianca Roxana Ionel, Alexandra Bohan, Paul Pădurariu, Alexandra Ignat, Mariana Dorosenco, Durbaca Ionuț Lucian, Dana Burlacu Visternicu, Anda Elena Pintilie, Marian Matei, Robert Ciobotaru, Isabela Nițică, Andreea Crețu, Ramona-Elena Cervenciuc, Bogdan Beșliu, Constantin Ciobanu, Vali Popa, Andreea Chirilă, Elena Pădurariu, Etienne Ignat.

Mai multe poze de la eveniment aici.

2 3 4 5 6 7 8

Comments

comments

1 Comment on S-a tras prima dubla din Kooperativa 2.0 la Iasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *