Share-uim globuri cu suflet

Doua saptamani pana la Craciun si un proiect frumos alaturi de oameni minunati, Share-uim globuri cu suflet este asa cum banuiti din titlu, un proiect social pus la cale de Kooperativa 2.0 Iasi, un mix intre “Casa Share“, initiat de Bogdan Tanasa si “Globuri cu suflet“, initiat de Lavinia Biberi.

Cunosc expresia de pe fetele copiilor fericiti, pentru ca sunt cele mai sincere si curate fiinte, cu atat mai mult in prag de sarbatori. Nu e prima data cand ma implic intr-un astfel de proiect social, insa e prima data cand am ales sa scriu despre acest lucru, tocmai pentru a ne mobiliza cat mai multi, stiti si voi, unde-s multi, puterea creste, iar fericirea lor este cel mai frumos si mai important lucru. Traiesc toate momentele astea la o intensitate si mai mare de cand sunt mama si asa cum imi doresc tot ce e mai bine pentru copilul meu, le doresc tuturor copiilor din lumea asta, pentru ca merita!

Ma sensibilizeaza foarte tare numai cand ma gandesc ca de sarbatori le vom putea darui mici bucurii si abia astept sa mergem sa impodobim impreuna cate un bradut in fiecare casa. In fiecare dintre cele 11 mai exact si va voi lasa mai jos detalii despre fiecare familie in parte, pentru aceia dintre voi, care veti dori sa dati o mana de ajutor, de dorit alimente si jucarii, insa putem stabili toate aceste detalii daca ma contactati pe email: [email protected].

Asadar cele 11 familii sunt:

 1. Familie din Vladeni formata dintr-un parinte si 3 copii, toti baieti de varste: 6 ani, 12 ani, 14 ani;
 2. Familie din Popricani formata din 2 parinti si 4 copii (2 gemene de 2 ani, fata de 7 ani si fata de 9 ani);
 3. Familie din Miroslava formata din 2 parinti si 3 copii (baiat de 5 ani, fata de 8 ani, baiat de 10 ani);
 4. Familie din Moimesti/Popricani formata dintr-un parinte si 5 copii (baiat 2 ani, baiat 4 ani, baiat 12 ani, fata 15 ani, fata 16 ani);
 5. Familie din Prisacani formata dintr-un baiat de 15 ani, fara parinti acasa;
 6. Familie din Popricani cu un parinte si 7 copii, cu varste intre 0-15 ani;
 7. Familie din Popricani cu 2 copii (fata de 5 ani, baiat de 7 ani);
 8. Familie din Tipilesti/Popricani formata dintr-o batranica de 70 ani;
 9. Familie din Voinesti formata din 4 copii (fata de 7 ani, fata de 12 ani, baiat de 14 ani, baiat de 17 ani);
 10. Familie din Popricani formata din 5 copii (fata de 5 ani, fata de 7 ani, fata de 12 ani, baiat de 14 ani, fata de 15 ani);
 11. Familie din Medeleni/Golaesti formata din 3 copii (fata 5 ani, fata 7 ani, baiat de 16 ani).

Alaturi de noi, Carrefour Felicia s-a implicat cu drag si a oferit famiilor cate un brad, decoratiuni de Craciun si alimente. Campania de strangere a pachetelor se incheie pe 18 decembrie, urmand ca in perioada 19-22 decembrie, sa mergem in casele acestor suflete si sa incercam sa le inseninam putin sarbatorile.

Nu uitati ca orice ajutor e binevenit, familiile se vor bucura de orice le putem duce in plus, iar zambetele copiilor vor fi de nepretuit! Noi vom fi acolo, vii si tu?

Au mai scris despre Share-uim globuri cu suflet: Durbaca Ionut Lucian, Diana Elena Lupu, Constantin Ciobanu, Florina Gabriela Pascariu, Ioana Dabija, Andreea Ignat, Costin Chirica, Gabriela Elena, Bianca Ionel, Alexandra Ignat, Alexandra Ali, Sorina Chirila, Dragos Bargaoanu, Andreea Cretu, Marian Matei, Nistor Andrei, Anda Elena, Simona Patras, Viorica Picincu, Mihai-Alex Olteanu, Roxana Ichim, Dana Burlacu Visternicu, Alexandra Bohan, Isabela Nitica, Alexandru Taradaciuc, Adelina Bohan, Irina Butnaru, Andrei Chisanovici.

Comments

comments

14 Comments on Share-uim globuri cu suflet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *