Statia de calcat Tefal

Viata de mama pentru doi copii nu e deloc simpla, mai ales cand ai niste pitici pe creier si tii sa ai toate lucrurile calcate si asezate la dunga; bine ca s-a inventat statia de calcat Tefal Pro Express Ultimate Care GV9570E0!

Ati spune ca suna a reclama, dar serios daca statia asta de calcat nu face toti banii! Este absolut geniala si ma tot intreb cum de am rezistat atata timp fara ea. Va spun din start ca daca nu ati incercat niciodata o statie de calcat, trebuie sa o faceti cat mai repede!

Nici nu exista termen de comparatie intre o statie de calcat si un fier de calcat obisnuit. Eu, personal, am avut cateva aparate de calcat de la diferite branduri de renume si nici unul dintre ele nu s-a ridicat vreodata la inaltimea asteptarilor mele.

Statia de calcat Tefal Pro Express Ultimate Care GV9570E0

Fie ca imi doream sa calc si materiale mai groase sau scortoase, fie ca imi doream sa gasesc acel fier de calcat care sa nu-mi lase dare sau picaturi de apa pe rochia de ocazie sau pe camasa sotului, exact cand ne pregateam de vreun eveniment, acest lucru a fost imposibil, ca sa spun asa, pana sa intru in contact cu statia de calcat de la Tefal.

Lucrul care m-a dat pe spate in momentul primei folosiri a fost eficienta profesionala oferita de combinatia dintre noul boiler de inalta presiune, aburul variabil de 160 g/min si jetul de abur puternic de 550 g/min. Efectiv poti sa calci orice material, oricat de dificil, in cateva secunde.

Este de ajuns o singura glisare pentru a netezi orice cuta. Inainte sa am statia aceasta de calcat, obisnuiam sa trec cu fierul de cateva ori in acelasi loc, ca sa obtin efectul dorit. Lenjeriile de pat, de altfel mari si nu chiar simplu de manevrat, le calcam si pe o parte si pe alta, iar materialele mai scortoase nu ieseau niciodata perfect calcate, asa ca renuntam.

Statia de calcat Tefal dispune de 4 programe de calcat ca sa spun asa; ele ofera combinatia perfecta intre abur si temperatura pentru fiecare tip de material, iar panoul de control se afla la indemana, pe partea superioara a manerului. Si mai la indemana mi se pare butonul pentru abur, este exact sub maner si este foarte usor de tinut apasat in momentul procesului de calcare.

Aminteam mai sus de picaturi de apa, ei bine, Tefal a creat un sistem cu dubla protectie, care transforma picaturile si scurgerile de apa in abur pentru a proteja tesaturile impotriva petelor, iar colectorul anticalcar se curata extrem de usor. Sa stiti ca in afara de bazinul de 1.9l, care face parte din baza statiei care sta pe masa de calcat, fierul in sine este mult mai usor si foarte simplu de manevrat.

Le multumesc celor de la Buzzstore pentru sansa de a testa aceasta minunatie pe care mi-o doream de cativa ani deja si ma bucur ca pot impartasi cu voi experienta mea. Sper sa va ajute si sper din inima sa gasiti utile cuvintele mele, pentru ca sunt sincere si scrise din experienta mea de mama pe care o asteapta munti de haine pentru calcat, de cateva ori pe saptamana. De asemenea si voi va puteti bucura de campaniile lor de testare daca va inscrieti aici.

De cateva saptamani, corvoada calcatului a devenit aproape placere, pentru ca termin totul mult mai repede si am mai mult timp pentru copii. Sunt mult mai eficienta si reusesc sa tin casa mult mai in ordine. Va recomand cu drag sa testati aparatul daca aveti ocazia sau sa il cumparati, va asigur ca nu veti regreta alegerea facuta!

Am filmat si un mic video, ca sa va arat mai exact cum functioneaza statia de calcat si ca sa vedeti mai bine despre ce vorbesc cand laud jetul puternic de abur. Vizionare placuta!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *