Georgiana Iordache

Fii atractia evenimentului, fii stilata si eleganta in felul tau unic, lasa-ti personalitatea sa se exprime prin imagine… Georgiana Iordache Design, creat pentru tine!

Astazi vorbim despre romani talentati, despre tineri curajosi, care si-au luat soarta in mana si au realizat lucruri frumoase. Unul dintre ei este chiar Georgiana Iordache, o tipa super inspirata, frumoasa si desteapta!

Ce ma determina sa afirm acest lucru? Prin atitudinea sa devotata creatiei, prin impletirea talentului si maiestriei, Georgiana a creat tinute deosebite, pline de feminitate si eleganta, remarcate la nivel national si international, lucru ce a atras atentia unei universitati de renume, London College of Fashion, oferindu-i un loc in randurile studentilor sai de valoare.

Eu am citit prima data despre Georgiana Iordache, cu ocazia organizarii si participarii sale la Bucharest Fashion Week, unde si-a prezentat creatiile in premiera.

“Creatiile semnate Georgiana Iordache subliniaza atitudinea pe care aceasta o are fata de prezenta feminina care, dupa marturisirile ei, trebuie sa fie in totdeauna puternica dar suava, misterioasa, eleganta si cu suficient element unic.”

Va invit s-o cunoasteti pe Georgiana si din video difuzat recent de Pro Tv, dedicat tinerilor studenti muncitori, talentati si curajosi, aici si sa-i admirati creatiile in continuare.

2 3 4 5 6 7 8

Georgiana creaza rochii unicat si pline de personalitate, ofera consultanta vestimentara si bineinteles, daca aveti idei, dati-le curs, ea este persoana potrivita care sa va indeplineasca visul!

Am ales sa port o rochie Georgiana Iordache, cu forma usor conica, vesela, cu un print deosebit si potrivit pentru acest sezon 🙂 Era destul de rece pe timpul pozelor, batea vantul si n-am renuntat la sacou, dar sper pe viitor sa va arat intregul model.eueuu

O saptamana insorita si plina de inspiratie va doresc!!

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *