1

Bună seara cititorilor mei,

În primul rând îmi cer scuze că am lipsit atât, dar am avut niște probleme de sănătate și am fost mai absentă din mediul online… voi ce mai faceți?

Sunt entuziasmată pentru sâmbătă, voi merge la nunta unui verișor și abia aștept să dansez! Asta e cea mai mare bucurie când vine vorba de vreo petrecere, sunt foarte amatoare de dans 😀 Oricum de data aceasta, va fi multă lume cunoscută, alți verișori, alte rude, va fi frumos!

Mai jos aveți niște poze de duminică, într-un moment în care starea de sănătate mi-a permis să mă destind un pic… am ieșit la o plimbare cu mașina și ne-am oprit în locul meu preferat, lanurile de grâu din Valea Ursului, cel mai frumos cadru pentru niște fotografii perfecte.

26789101112345

 

Am purtat duminică superba fustă primită cadou de la sora mea, accesorizată cu brățara, tot de la ea și un maiou alb Berska, cumpărat de pe Miniprix mai demult. Mi-a plăcut foarte mult cum dădea culoarea fustei pe grâu 🙂 Sper să vă placă și vouă fotografiile, eu am fost încântată de cum au ieșit.

1314151617

 

Top Miniprix, Fustă New Look, Pantofi decupati Carla Sellini, Brățară New Look.

Seară plăcută vă doresc! Pupici!

 

Comments

comments

8 Comments on Touch of colour

 1. Imi pare rau sa aud ca nu te-ai simtit bine! Sper ca ti-ai revenit complet!:)

  Sunt superbe pozele, peisajul este minunat! Trebuie sa ajung si eu pe acolo!:)

  Pupici!

  • Sa spunem… aproape complet 😛
   Multumesc! Eu zic sa te grabesti… din cunostintele mele, de acum se strange graul, erau lanuri deja secerate… Pup!

 2. Pozele sunt foarte frumoase Diana, sunt sigură că ai observat că și eu sunt o fană a shootingurilor în lanul de grâu. Au acel “ceva”.

  • Multumesc, am vazut un articol la tine, intr-un lan intr-adevar… dar cred ca nu suntem singurele. Sunt superbe lanurile de grau, eu le-am exploatat la maxim vara asta, graul si macii 😀 Nu eram mereu imbracata adecvat ca sa si postez ceva complet pe blog, dar ador peisajele astea 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *