Trendul off shoulder

Trendul off shoulder a fost cu siguranta cel care a dominat moda strazii in vara acestui an si tind sa cred, ca septembrie va aduce si zile mai frumoase, demne de a ne purta cu mandrie bronzul dobandit in perioada verii pe umerii dezgoliti…

Si daca tot vorbeam de tendinte, sa nu uitam ca pe langa trendul off shoulder, au tronat franjurii, imprimeurile si sandalele gladiator. Daca nu ma numar printre fanii acestor sandale, franjurii mi-au placut mereu si chiar daca am multe piese cu franjuri in garderoba, n-am ezitat in a-mi comanda aceasta frumoasa geanta burgundy, care va fi cu siguranta potrivita in aceasta toamna.

Asadar, tinuta din imagini este una pe care am purtat-o in perioada sarcinii, exact in ziua cand am cumparat multe dintre cele necesare lui bebe dupa nastere, undeva la inceputul lui august, cu putin timp inainte de termen.

Totul a plecat de la o rochie maxi imprimata, off shoulder (pentru ca acest trend acopera o diversitate de piese si modele, nu doar acele bluze pe care le-ati tot vazut online)… si cu siguranta aveti o astfel de rochie in garderoba, right?

O pereche comoda de espadrile, o palarie care sa ne protejeze de soare si geanta cu franjuri, suntem gata de shopping!! Geanta cu franjuri a costat aproximativ 60lei, iar rochia 50lei si le gasiti pe acelasi site Lovelywholesale, unde am gasit multe comori 🙂

Rochie maxi imprimata click / Geanta cu franjuri click / Palarie Stradivarius / Espadrile din piele Pull and Bear

2 3 4 5 6

Comments

comments

2 Comments on Trendul off shoulder pe o rochie maxi imprimata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *