1
Trench camel

Cam de cand ma stiu, inceputul lui martie a fost unul capricios. Cand aveam zile foarte calde, insorite, pomi in floare si ne pregateam de schimbat garderoba cu cea de vara, cum ne lovea baba Dochia cu cate o zapada sanatoasa si zile friguroase, de ne cautam urgent cojocul… sau un trench camel, dupa caz. 

Ei bine, desi anul acesta inca nu a nins, astazi vremea s-a schimbat destul de mult fata de primele zece zile din martie, zile superbe si frumoase de primavara autentica. Inca de dimineata cand m-am trezit, am avut o presimtire ca azi e o zi din aceea cand stai in pat aproape toata ziua si cam asa a fost.

Nu va ganditi ca am stat in pat, evident ca e imposibil cu prasnelul familiei, titirezul bebe Mihaita, dar n-am scos nasul afara deloc. Nu zic ca a fost anormal de frig, cred ca a fost chiar ok, insa lipsa soarelui si vremea asta mohorata, imi induc o stare de apatie si o lipsa crunta de a iesi pana in balcon.

Asa ca, astazi am gatit, am facut poze si m-am jucat cu bebe… ah, si am editat putin pozele pentru blog. Apropo de pozele de azi… sunt foarte incantata de rezultat, imi place mult lumina, dar si peisajul si deja mi-e dor de acasa si de aerul curat de munte. Am purtat rochie in dungi alb si negru, ca zilele capricioase de martie, pantaloni cu fete din piele eco, ankle boots si trench camel, o piesa basic in garderoba de primavara 🙂

Va spuneam in postarea de data trecuta, ca anul acesta ne-am propus mai multe iesiri in natura si sper sa urmeze cat de curand urmatoarea 🙂 Asadar, chiar daca soarele ne ocoleste zilele acestea, sper ca prin intermediul pozelor, sa va transmit starea de relaxare, incantare si buna dispozitie. Va imbratisez cu drag si va doresc un weekend linistit!

2 3 4 5 6 7

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *