1
Un weekend in haine comode

Weekend-ul ce tocmai a trecut a fost unul fara telefon si in haine comode, pentru ca da, am plecat din Iasi fara ustensila “graitoare”. Poate va ganditi cum am reusit, nici eu nu-mi explic, bineinteles ca nu a fost intentionat, dar mi-a prins atat de bine!

Stiti cum e sa nu ai deloc grija telefonului? Sa te relaxezi pana in varful unghiilor, fara sa-ti verifici notificarile pe facebook sau sa postezi pe instagram? Va recomand sa faceti o incercare, merita!

Ne-am trezit sambata dimineata, la ora 8, am gatit ceva rapid si ne-am urcat in masina sa rezolvam niste chestii prin oras. Pe la ora 12 ne-am hotarat sa facem o vizita castelului Sturza de la Miclauseni si in final am lungit traseul si ne-am intors duminica seara de la munte.

A fost o senzatie tare faina sa plecam asa spontan, fara programari, fara vreun plan in prealabil, doar noi trei cu soarele in priviri! La momentul respectiv ne-am felicitat pentru decizie, caci eram siguri ca e ultimul weekend cald. Acum sper sa avem vreme buna si pentru urmatorul sfarsit de saptamana, caci de data asta avem planuri si mai frumoase.

Pana termin de pregatit surpriza despre care va povesteam in articolul trecut, va las cu cateva poze motivante pentru saptamana aceasta si cu o tinuta cozy pentru zilele ploioase ce se anunta. Nimic fancy, haine comode, voie buna si compania celor dragi!

PS: va astept maine de la ora 19, in magazinul Clockhouse din Palas Mall, pentru a descoperi impreuna noua colectie Toamna/Iarna 2016.

2 3 4 5 6 7 8

Comments

comments

3 Comments on Un weekend fara telefon si in haine comode

  1. Super fain si comfy outfitul tau. Sunt mare fana a excursiilor spontane si a hainelor lejere. Frumos postul si dap, trebe sa ne mai deconectam de telefon, clar!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *