Oraselul Acvatic

 An de an, Centrul Comercial Felicia face o treaba minunata pentru copiii iesenilor, prin amenajarea acelui loc de joaca in aer liber, in parcarea Carrefour Felicia – Oraselul Acvatic anul acesta.

In ultimii 5 ani, in functie de tematica, oraselul a aratat altfel, de fiecare data minunat! Stiu ca nu il aveam pe Mihai si mereu cand treceam prin zona, ma opream zambind si priveam chipurile fericite ale copiilor.

Anul acesta, Oraselul Acvatic va asteapta negresit in parcarea Carrefour Felicia, in zona intrarii din stanga, pe directia magazinelor Kenvelo si Topshop, incepand de maine, 15 iulie pana pe 27 august, zilnic intre orele 9-20. Copiii vor descoperi aici o lume acvatica, plina de curiozitati: pesti, caluti de mare, recif de corali, submarin si Corabia Comorilor, una dintre atractiile oraselului, pe langa cursele cu karturi si toboganul gonflabil!

Va spun sincer, anul trecut cand M nu avea inca un an, am mers la cumparaturi in Carrefour si era atras de agitatia din spatiul amenajat atunci cu minioni, daca retin bine. Era prea micut ca sa intram, insa mi-am promis ca anul acesta nu vom lipsi, asadar weekend-ul acesta ne vedem la petrecerea de deschidere, intre orele 10-11.30, sambata si duminica.

Copiii pot participa la 3 probe si vor dansa alaturi de personaje haioase, iar la final vor primi premii, diplome si baloane personalizate. Parintii pot petrece alaturi de copii sau se pot odihni la umbra, supraveghindu-i, mai ales daca e vorba de cei mai mici, iar intrarea este gratuita!

In cursul saptamanii, intre orele 18-19, au loc cursele de karturi, unde copiii pot participa in baza unui permis de barca, care se ofera la intrarea in orasel. Cei mai rapizi castiga premii garantate, iar daca un copil castiga de 6 ori locul intai la concursurile zilnice, primeste un premiu surpriza.

In weekend-urile din perioada 22 iulie – 20 august, in fiecare sambata, copiii vor putea participa la sesiuni de picturi pe fata, iar in fiecare duminica, la concursuri de Speed Stacks. Bineinteles ca vor exista si tombole, astfel ca la intrarea in Oraselul Acvatic, parintii vor primi cate un talon pentru tombola cu premii, iar cei mai norocosi 5, vor primii globuri luminoase! Talonul se depune in urma de la Centrul Cromatic, in zona magazinului Takko.

Una peste alta, vreau sa va spun ca sunt tot mai incantata si mai fericita de faptul ca sunt mama si ma bucur alaturi un suflet minunat, de orice lucru marunt ne ofera viata!

Oraselul Acvatic este un mod frumos de a petrece timpul alaturi de copii, atunci cand de exemplu, familia merge impreuna la cumparaturi si unul dintre parinti ramane la locul de joaca, iar unul se ocupa de shopping. Practic, eficient si distractiv! Ne vedem acolo, da? Weekend plin de voie buna!

Mai multe detalii si regulament, gasiti aici!

 

Comments

comments

2 Comments on Oraselul Acvatic din parcarea Centrului Comercial Felicia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *